بی بی کد قبار شرقی

poriaabaci

Member
سلام دوستان بلاخره تمام شد .این کار اسمش قبار شرقی ا .از سکانس آخر قسمت اول مختار نامه ایده گرفتم و اونو طبق صلیغه شخصی تغییر دادم اول اسکیس فضا واشیا زده شدبعد تمام مدل ها ساخته شدن و از وی ری و مکس استفاده کردم برای ساختش در اخر هم کار پستش با فوتوشاپ انجام شد
2 هفته پاره وقت کار برد و خیلی امید وارم انشاالله بری تاپ گالری

سعی میکنم فردا آن باشم تا بیشتر راجع بهش حرف بزنیم:green:
کار در 3 مد تقدیمتون میشه اگر دقت کنید یه جونوراییی هم تو کار هست

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 252
  • 2.jpg
    2.jpg
    737.6 کیلوبایت · بازدیدها: 94
  • 3.jpg
    3.jpg
    917.4 کیلوبایت · بازدیدها: 160
  • 4.jpg
    4.jpg
    436.8 کیلوبایت · بازدیدها: 250
  • 5.jpg
    5.jpg
    807.5 کیلوبایت · بازدیدها: 206

Borhan72

خسته‌ی خسته...
واقعآ باريكلا پوريا جان...
خييلی عالی شد...

هم مدل ها جزيياتش كامل شده و هم رندر و .... .
من نظرم روی Top Gallery هستش...
:oops:

Hamed

Active Member
سلام
خيلي قشنگ شده و نور پردازيش خوبه
اما بعضي از جزيات كار بد جوري مصنوعي شده كه واقعا حيفه جيگر كدوما
1 - همون آقا گربه ملوس كه دمه در خوابيده اطلا انگاري جداست از بقيه عكس...:)
2 - كف پوش زمين جاي كه پله درست شده نبايد اون يه تيكش اونجوري كاشي باشه چون غير طبيعي اونجارو كف پوش نميكنن(شايدم من اشتباه ميكنم:shock:)
3 - اون فانوس خيلي بزرگ نيست؟؟؟
4 - 99% شيشه هاي مربوص به طرحت مصنوعي شده به شيشه نميخوره...:-?
5 - تو همچين جاي نمور و قديمي فلزات دوچرخه و چرخاش چه تميز مونده نكن خودت دسمال كشيدي بري بيرون شيطون...:wink:
6 -انگورا خيلي سبزه يه مقداري بايد شفاف تر باشه...عينكم چقدر كثيف شده...:shock:
7 -بعضي از جاهاي ديوار درست و حسابي يو وي نشده دقت كن
بازم هست ولي تو چرا تو كه انقدر دقيق و با سليقه چرا ولي در كل عالي عالي عالي

بازم دست دردنكه و خسته نباشي

علي علي

poriaabaci

Member
درسته منم بهد از رندر به این نتایج رسیده بودم ولی غیر از گربه 2 تا موش و 1 کبوتر هم در کار هست که طبیعی شده که البته حیوانات با فوتوشاپ اضافه شده میشه گربه رو ب داشت البته نظر شخصی من اینه که زیاد هم بی راه نیست میخونه با کار
در مورد انگور ها خیلی امتحان کردم باsss هم همین طور این بهترین نتیجم بود
راجعبه اندازه وسایل عزیزم کاملا اشله کار شده و مطابق ابعاد واقعی
ولوم لایتم که دارم متوجه منظورتون نمیشم؟؟؟؟

Hamed

Active Member
فكر كنم يه چندتا رندر جديد بگري با گرفتن نواقص جزيش بر تاپ گالري...

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.این عکسه یا مکس!!!؟؟ خیلی خوب شده.
در مورد گربه خوب شده یکم تو فضای تاریک باید رنگ بدنش تاریک تر بشه که با محیط مچ بشه

alirezak4

Member
آفرین به این پشت کار
کار از هر نظر زیبا شده
داشتن سبک برای این کار بهترین نقطه قوت آن میباشد.سبک این کار انسان را به یاد نقاشی های سبک رئال می اندازد.
در حالت کلی به نظر من کار از هر لحاظ ارزش گذاشتن در تاپ گالری را دارد.نه به خاطر ایرادات کوچکی که دارد:green:
بلکه به خاطر
1- پشت کار کاربر
2- دقت کاربر در اضافه کردن جزئیات
3- داشتن سبک
4- نورپردازی نسبتا مناسب
امیدوارم کار شما رو در تاپ گالری مشاهده کنم:rose:

poriaabaci

Member
ممنونم بله هیچ کاری بی ایراد نیست این کار هم همین طور ولی همین طور که میبینید ایرادات جزیی اند که رفع میشه دوستانی که قبلا کارای قبلیم رو نقد کردند میدونن این کار چهارم من با وی ری هست و وی ری رو از آقا مهدی از طریق همین سایت یاد گرفتم که جا داره همین جا ازشون تشکر کنم

:Mohsen:

کاربر باتجربه
سلام
الان خیلی بهتر شده
گربه و دوچرخه واقعا به محیط روح بخشیدن
تبریک میگم، به نظر من هم میتونه بره تاپ گالری

فقط هنوز یه چند تایی پیشنهاد دارم که اگه عملیشون کنی کار بی نقص تر هم میشه
دوچرخه به نظر خیلی نو میاد، فکر میکنم روی تکسچرش چندان کار نشده، اگه یکم خوردگی و زنگ زدگی داشته باشه عالیه
انگورا هم که بهت قبلا گفته بودم، اگه بتونی بعضی دونه ها رو قرمز و بعضی هارو نیمه قرمز و سبز و بعضی ها هم سبز بزاری اینم عالیه

یک سوال
گربه مدله یا عکس؟

poriaabaci

Member
گربه و کبوتر و 2 تا موش !که مثل اینکه کسی پیداشون نکرده هنوز با فوتوشاپن

poriaabaci

Member
اینا

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    95.4 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • 2.jpg
    2.jpg
    72 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • 33.jpg
    33.jpg
    77.9 کیلوبایت · بازدیدها: 19
wow !!!
پسر عالی شده
آفرین
بهت تبریک میگم

فقط یکم یه سری شیدرات بده
مث شیدر لعاب کوزه
به کارت ادامه بده

.:. soroosh .:.

Active Member
سلام، ببخشید زودتر نتونستم بیام نظر بدم.
اما همون روز اول کار را دیدم.
خیلی عالی شده و خیلی خیلی بهتر از رندر اولی شده . هم نورپردازی و سایه ها و هم شیدر ها و جزئیات.
چند تا مورد هست که به چشمم میخوره که با اجازتون میگم، شاید دوستان دیگه هم بهشون اشاره کرده باشن که خب با گفتن من رو اونها تاکید بیشتری میشه.
نوار های سفید رنگی که روی لبه های دیوارهای طاقچه ها کار شده یه مقداری تو چشم میزنه یا حداقل برای من اینطوریه و به نظرم اضافی هستن.
هنوز اون لبه های تیز لبه های دیوار ها را دارین و بهتر بود روی اونها هم کار میکردین چون صحنه قدیمی هست و ...
به متریال شیشه ها هم دوستان اشاره کردن اما به نظرم متریال کوزه ها و اون ظروف مسی سمت چپ خیلی عالی شدن و واقعا زیبایی خاصی دارن.
یه دونه آبجکت این روبه رو دارین که حالت کوزه مانند هست اما یه جورایی ساختار سبد را داره و ... همین که رنگش روشن هست و یه دونه شخم زن یا نمیدونم چیچی بهش میگن :d بهش تکیه دادین . اون کلا نمیدونم چیه و همچین آبجکتی من تا حالا با چنین متریالی ندیدم و متریالش هم خیلی خیلی تمیزه و نیاز داره روی تکسچرش بیشتر کار کنین به نظرم.
تکسچر دیوارها هم خیلی خوب شده و از نظر کنتراست رنگی و بامپ و ... عالی درومده.

یه نکته دیگه اینکه زاویه یا کادر مناسبی را برای کراپ هاتون انتخاب نکرده بودین و توشون همه چی گم شده بود.
موفق باشید.

poriaabaci

Member
در زدن کراپ ها دقت نشد چون فقط جنبه نشان دادن ریزه کاری ها را داشتم البته بعضی ایرادات که دوستان گرفتند هم ضد و نغیض اند
اون ظرف کناری حصیر باف های بزگی اند که قدیم استفاده میشدند و مشابه نمونه واقعی زده شده در مورد رفلکت ها من هم کمی موافقم ولی میبینید که همه ظرف ها خالی و خاک گرفته اند
در هر صورت اگر پتانسیل لازم واسه رفتن به تاپ گالری رو داشته باشه ایرادات رفع می شن این کار همون قدر که کار 3d max حساب میشه کار فوتوشاپ هم هست و باور کنیید پست این کار بسیار زمان بر بوده

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
كار فوق العاده شده. واقعا وقتي كار رو ديدم خيلي خوشم اومد. فضاسازي كار خيلي خيلي طبيعي و عالي انجام شده.

البته بهتره دوستاني كه در زمينه ي 3بعدي هستن بيشتر كار رو از نظر حرفه اي نقد كنن.

من فقط در زمينه ي قسمتهايي كه با فتوشاپ كار شده نظر ميدم.

بنظرم اون گربه ميتونست سايزش يكمي كوچيكتر باشه. بنظرم بودنش خيلييييي روي فضاسازي تاثير مثبت گذاشته.
ولي بزرگ بودن بيش از اندازه باعث ميشه چشم بيننده رو خيلي بيشتر از ساير عناصر به خودش جذب كنه.
اون گربه فقط بايد يه عامل براي ايجاد فضا باشه ولي نبايد وجودش باعث بشه كه عناصر ديگه به چشم نيان.

نكته ي بعدي سايه اي هست كه براي گربه ايجاد كردي. گمون ميكنم سايه رو با Drop Shadow ايجاد كرده باشي درسته؟
بنظرم سايه ي گربه باعث شده كه گربه يكمي بالاتر از سطح زمين بنظر بياد. يا ميزان Distance‌ سايه رو بيشتر كن يا كلا سايه رو
به وسيله ي يه لايه ي جدا براي گربه ايجاد كن.

در مورد دوچرخه هم كه يكي از بچه ها گفت. بنظرم ميتونست تكسچر كهنه تري داشته باشه.

ولي بازم ميگم كه كار فوق العادست!‌ واقعا دوسش دارم!
در مورد تاپ گالري هم مسئول بخش گالري 3بعدي يعني فرخ جان بايد تاييد كنن تا بعد كارهاش رو من انجام بدم.

موفق باشي.

poriaabaci

Member
كار فوق العاده شده. واقعا وقتي كار رو ديدم خيلي خوشم اومد. فضاسازي كار خيلي خيلي طبيعي و عالي انجام شده.

البته بهتره دوستاني كه در زمينه ي 3بعدي هستن بيشتر كار رو از نظر حرفه اي نقد كنن.

من فقط در زمينه ي قسمتهايي كه با فتوشاپ كار شده نظر ميدم.

بنظرم اون گربه ميتونست سايزش يكمي كوچيكتر باشه. بنظرم بودنش خيلييييي روي فضاسازي تاثير مثبت گذاشته.
ولي بزرگ بودن بيش از اندازه باعث ميشه چشم بيننده رو خيلي بيشتر از ساير عناصر به خودش جذب كنه.
اون گربه فقط بايد يه عامل براي ايجاد فضا باشه ولي نبايد وجودش باعث بشه كه عناصر ديگه به چشم نيان.

نكته ي بعدي سايه اي هست كه براي گربه ايجاد كردي. گمون ميكنم سايه رو با Drop Shadow ايجاد كرده باشي درسته؟
بنظرم سايه ي گربه باعث شده كه گربه يكمي بالاتر از سطح زمين بنظر بياد. يا ميزان Distance‌ سايه رو بيشتر كن يا كلا سايه رو
به وسيله ي يه لايه ي جدا براي گربه ايجاد كن.

در مورد دوچرخه هم كه يكي از بچه ها گفت. بنظرم ميتونست تكسچر كهنه تري داشته باشه.

ولي بازم ميگم كه كار فوق العادست!‌ واقعا دوسش دارم!
در مورد تاپ گالري هم مسئول بخش گالري 3بعدي يعني فرخ جان بايد تاييد كنن تا بعد كارهاش رو من انجام بدم.

موفق باشي.
ممنونم دوست عزیز اصلاح میشه حتما البته نظر شما دوستاد 2d کار خیله مهم وکلیدی هست اصلاح میشه و باز ممنونم

*farshid*

کاربر VIP
آفرین آفرین
کار پردیتایل و خوبی شده

ولی اون چند تا نقدی که به کارت کرده بودم تاثیری نداشته
همون مواردی که قبلا گفته بودم تو همین رندر هم دیده میشه تالبته دیتایل کار فوق العادس

کار انزوای ژاپنیت یه نمه سرتر از این کارته البته

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا