قالب

سرا

Member
با سلام من می خواهم یک قالب سایت درست کنم با نرم افزار فتوشاپ می خواهم بدانم چطور باید این کار را انجام دهم در ضمن مورد کد نویسی یا اینکه اصلا مربوط به مربوط به طراحی قالب سایت می شه یا نه توضیح بدهید با تشکر

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
دوست عزیز اگه شما قبل از تاپیک زدن یه سرچ بکنید با یه تی دونشون زدید
1.هم اینکه موضوعی که لازم دارید روپیدا میکنید
2.هم اینکه تاپیک اضافه ایجاد نکردیدو به قوانین احترام گذاشتید
موفق باشید:rose:

Iranizi

Member
سوالتون رو درست متوجه نشدم. اگر منظورتون طراحی گرافیکی کار هست که در انجمن تاپیک زیاده. اما کد نویسی ربطی به طراحی ظاهری نداره

سرا

Member
سلام یعنی اگه من فقط بخواهم قالب سایت بسازم وارد بودن فتوشاپ کافیه

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوست عزیز
طراحی سایت قواعد و قوانین خودش رو داره و با کار طراحی کارت ویزیت و کاتالوگ و ... خیلی متفاوت هست و قوانین خودش رو داره!
که این اصول رو میتونید با دیدن نمونه کارها و صحبت با یک کد نویس بهتر درکش کنید چون یه سری مباحث مثل ریپیت و تکرار بعضی قسمتها و برشها و ... وجود داره که باید رعایت شه
همینطور سبک بودن قالب و ...
شما طراحی رو که تمام کردید تازه سایت آماده کد نویسی میشه ( حالا به زبانهای مختلف ) که این برمیگرده به امکاناتی که لازم دارید و سیستم مدیریتش و cms و...
شما برای طراحی سایت فقط به فتوشاپ یا برنامه های جانبی دیگه نیاز دارید اما برای اجرا و کد نویسی باید زبان های برنامه نویسی رو بلد باشید که بعد از اون , اون رو به html و css و php و ajax و ... باید تبدیل کنید که دیگه اینا بسته به نیاز
توی اجرا استفاده میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا