با سلام اين قالب سفارشي مال يكي از گيم نت هاي شيرازه كه خودم طراحي كرم لطفا نظرتون رو در موردش بگين
Mohammadreza Well-Known Member Apr 2, 2007 #1 با سلام اين قالب سفارشي مال يكي از گيم نت هاي شيرازه كه خودم طراحي كرم لطفا نظرتون رو در موردش بگين پیوست ها fourse.jpg 152.3 کیلوبایت · بازدیدها: 60
M Masih Well-Known Member Apr 10, 2007 #9 خوب شده! من خوشم اومد. فقط دو تا مورد داشت به نظرم: 1- اون بالا تو هدر عکسی که گذاشتی خیلی سریع قطع میشه. منظورم اینه که اگر با یه حالت fade به رنگ پایین تبدیل بشه زیباتر میشه. 2- وارکرافت شخصیتهای خیلی محبوبتری هم داره که بخوای ازشون استفاده کنی!!!
خوب شده! من خوشم اومد. فقط دو تا مورد داشت به نظرم: 1- اون بالا تو هدر عکسی که گذاشتی خیلی سریع قطع میشه. منظورم اینه که اگر با یه حالت fade به رنگ پایین تبدیل بشه زیباتر میشه. 2- وارکرافت شخصیتهای خیلی محبوبتری هم داره که بخوای ازشون استفاده کنی!!!
ali-msh Member Jul 22, 2007 #10 خیلی خوب شده فقط هدر به نظرم زیاد جالب نیومد مخصوصا عکس و دست چپش که زده بیرون از کادر و هدر هم زود تموم میشه معمولا کادر داشته باشه بهتره با این طرحی که قالب داره به نظرم پایین هدر هم Fade باشه جالبتر بشه
خیلی خوب شده فقط هدر به نظرم زیاد جالب نیومد مخصوصا عکس و دست چپش که زده بیرون از کادر و هدر هم زود تموم میشه معمولا کادر داشته باشه بهتره با این طرحی که قالب داره به نظرم پایین هدر هم Fade باشه جالبتر بشه