قالب onlinestudio

maxpal97

Active Member
اين قالب چطوره و چقدر كار مي بره تا تبديل بشه به ورد پرس

sml.jpg

لينك بزرگتر

TAEL

Member
قالب زیبایی هستش. اما عرض قسمت مطالبش کوچک هستش و عرض ساید بار بزرگ. باید ساید بار کوچکتر بشه و قسمت مطاب بزرگتر. در کل شیک هستش

maxpal97

Active Member
عزيز جون اين كار خودمه . كسي پيدا نشده براي اينكه اينو به وردپرس تبديل كنه . حتي من گفتم كه حاضرم شما يه سبك قالب ورد پرس رابديد و بعد من از نظر ظاهري تغييرش بدم و يه قالب توپه از توش در بيارم ولي همچنان منتظرم ....

sharvin

Member
دوست عزیز شما بگید دوستان یا خودتون این قالب رو با Hml طراحی کنند بعد قالب رو در اختیار من بگذارید تا برای وردپرس آمادش کنم.

maxpal97

Active Member
بابا من قالب سفارشي طراحي مي كنم . ولي الان چند تا كار سنگين تو دستم هست كه نميرسم خيلي باهاش ور برم و html كنم . فقط مي رسم قالب طراحي كنم اونم با فتوشاپ . اگر كسي خواست حتي سفارشي هم كار مي كنم ::( قابل توجه شروين عزيز كه ما خيلي بهش ارادت داريم ) و همچنين شما آقا مهدي ....

خداييش من خودم با وردپرس خيلي حال مي كنم ولي قالب هاي فارسي اصلا نظرم را جلب نمي كنن مثلا اين Greenery 1.05 خيلي از نظر طراحي استاندارد هست ولي هيچ كس نمي تونه براي چند دقيقه هم رنگ هاش را تحمل كنه . يا Freshy 2.0 كه خيلي خوشكل هست ولي خيلي هم مشكل داره . اين Akon 0.8 هم كه از خيلي نظر ها خوبه بنر خيلي بزرگي داره و حال آدم را مي گيره اين Black Minimalism 1.0 هم خوبه ولي فارسي نشده هنوز

در كل بچه هايي كه قالب ها را فارسي مي كنن خيلي زحمت مي كشن ولي قالب هايي كه ترجمه مي شه خيلي مورد دارن و به همين دليل خيلي كارشون به چشم نمياد .

sharvin

Member
فقط مي رسم قالب طراحي كنم اونم با فتوشاپ . اگر كسي خواست حتي سفارشي هم كار مي كنم ::( قابل توجه شروين عزيز كه ما خيلي بهش ارادت داريم )
منظورتون رو از این جمله نفهمیدم.
شما خواستی اون قالب برای وردپرس حاضر بشه منم گفتم فایل Html اون رو در اختیار من بزارید تا برای وردپرس آمادش کنم.
جمله شما چه ربطی به حرفهای من داشت؟
من چه کار دارم شما قالب سفارشی کار می کنید یا مجانی؟
من فایل Html رو خواستم با تمام عکسهاش که کارم رو بکنم.

maxpal97

Active Member
خوب عزيزم نرسيدم بفرستم . اون را هم در جواب به يه چيز ديگه دادم كه ...:eek:

جدیدترین ارسال ها

بالا