قالب onlinestudio

maxpal97

Active Member
نظرتون در مورد اين قالب وردپرسي چي هست . با فتوشاپ كار كردم و بجز بعضي جزئيات مثل پترن و... همش را با شيپ ها ساختم

sml.jpg

لينك بزرگتر

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خیلی قالب خوشگلی شده.
mini-panda-21.gif
100 % از ابتداش رو خودتون کار کردید؟ یا از طرحای آماده هم تو بین کار استفاده کردین؟

در کل کار خیلی قشنگ و جذابی شده. فقط چرا روی اون جمله (محلی برای گرافیستهای حرفه ای) خط کشیدی؟
mmy7me.gif

موفق باشی.
offre_fleur.gif

h.khafan

Active Member
ّبسیار بسیار بسیار بسیار بسیار ............زیبا.

البته من تو اونور دیدمش(انجمن وردپرس).

اگه بتونی ردیفش کنی برا ورد پرس واقعا چیز جالبی میشه.

موفق باشی

Hojjat-call

Member
خيلي خوب كار كردي ! واقعا يه آفرين بايد بهت گفت ! فقط بايد يكم زمان بزاري باسه تبديل فاليهاي Css و ... كه زمان ميبره ! خيلي سخته !

موفق باشي @

Erfan

Active Member
سلام دوست عزیز ...

کار سنگین و قشنگی شده ... فقط میخواستم سوال کنم موقع لود شدن صفحه کمی عکسها زیاد و سنگین نیست ؟ من به عنوان یه برادر کوچکتر به شما توصیه میکنم در طراحی وبلاگ و وب سایت همیشه دو چیز رو مد نظر داشته باش :

1. در طراحی همیشه به فکر سبک و زود لود شدن صفحه = استفاده ازز عکسهایی با حجم کم یا تولید آنها ...

2. همیشه در طراحی اول الگوریتم رو شما بکش و بعدش طرح زدن رو شروع کن که به جواب 100% مناسب به نظرت برسی ...

بازم میگم کارت قشنگ شده و بهتون تبریک میگم ... امیدوارم در کارهای بعدی شما رو درخشان تر زیارت کنم ... موفق باشید

مخلصیم, بارزام @

Shouli

Active Member
سلام دوست عزیز :
شما از قالب های آماده الگو میگیرین ؟ یا همش رو خلاقیت خاص انجام دادین ... :wink:

در کل خیلی خوبه .

موفق باشی

saeid.g

Member
خيلي تميز و حرفه اي شده.
دستت درد نكنه.
واقعا نمي تونم ايرادي ازش بگيرم.تبريك.

maxpal97

Active Member
همه دوستان به من لطف داشتند . از همه تشكر مي كنم .از نظر خودم قسمت بالاي سايت كاملا فلش هست و حجم زيادي هم نمي گيره حدود 50 كيلو بايت ( منوي بالايي + قسمت نارنجي ) .
در مورد كار هم بعضي جاها شبيه به نمونه هاي خارجي شده ولي سعي كردم همه قسمتها را از صفر خودم طراحي كنم تا تمريني برام باشه .

از هر چي بگذريم به خودم اميدوار شدم وقتي دوستاني مثل شما خوشتون اومده . بازم از همه دوستان ممنون .

جدیدترین ارسال ها

بالا