قالب baje24 برای Farsicommerce

وضعیت
موضوع بسته شده است.

novinpardaz

Member
تیم baje24 برای راه اندازی فروشگاه خود از farsicommerce استفاده نمود.که قالب زیبایی را برای آن درست کرد.
حال ما قالب اصلی سایت خود را روی این فروشگاه تنظیم نمودیم که و آن را به صورت رایگان برای شما قرار داده‌ایم. این قالب آنقدر راحت تنظیم شده است که به راحتی می‌توانید آن را ویرایش نمایید.

لینک دانلود : http://baje24.com/Template.zip

نمایی از قالب :
shop.jpg

لینک دانلود : http://baje24.com/Template.zip

asrenovin

Member
توپ.............

دستت درد نکنه عزیز..
اقا این قالب روی همین فارسی کارمس کار میکنه دیگه ؟؟؟ درسته؟؟
یا حق

novinpardaz

Member
درسته شما فايل راهنما رو بعد از دانلود بخوني كاملا متوجه مي شي نحوه نصبش چطوريه

قالب خیلی خوبه...دوست عزیز از قالبهای انگلیسی دانلود کنم مثل بقیه سیستم ها فارسی میشه یا قلق داره

novinpardaz

Member
1- اگه بخواهي از بقيه سيستم ها استفاده كني. بايد فايل استايل يا همون css رو دستكاري كني . و او چيزي رو كه مي خواي در نمياد. از سايت monstertemplate بورو دانلود كن . باهاشون كار كن قلقش دستت مياد.
2- مي توني از اين سيستمي كه من معرفي كردم استفاده كني راحت ويرايش ميشه و نياز به هيچ چيزي نداره حتي مي توني استايل نويسي هم نكني.

iranianpc

Member
آقا من رو لوکال تست میکنم اررور میده : ( وقتی که فایل هارو past میکنم و فایل رو ادیت میکنم این ارور ها رو میده )

Warning: session_write_close(): open(/tmp\sess_d4f8d62607c0ef14815752b2961457a6, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in c:\soft ware\easyphp1-8\www\catalog\includes\functions\sessions.php on line 139

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in c:\soft ware\easyphp1-8\www\catalog\includes\functions\sessions.php on line 139

و یسری ارور دیگه . ممنونم اگه سریعا راهنمایی کنید .

منم نصب کردم منتها همین ارور رو که برای ایران پی سی داده به منم داد .

a3mooni

Member
متاسفانه سایت خوب باجه بسته شده و امکان دانلود این تمپلیت نیست...
نوین پرداز عزیز میشه دوباره یک جایی آپلودش کنید..
ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا