قالب 3D Desk Like ~Mac

L-B

Well-Known Member
به نام خدا
پیشاپیش عیدوتون مبارک باشه و انشاالله که سال خوبی داشته باشید ...

چند وقت پیش تو قسمت فتوشاپ یک قالب به صورت اتفاقی دیدم خیلی خوشم اومد [لینک].. دنبالش گشتم ببینم کدش به صورت HTML هست یا نه ؟ ... چیزی پیدا نکردم .
با خودم گفتم بنویسم و بزارم شما دوستان هم استفاده کنید ...
البته با اینکه کدینگش رو چند وقت پیش تموم کرده بودم ولی فرصت نمیشد بیام بزارم :-?
حالا فرصت رو مغتنم شمردم و بالاخره امروز برای دانلود میزارم ...
امیدوارم به عنوان یک عیدیه کوچیک از این دوستتون بپذیرید !! :rose:

با تشکر

فقط چند نکته رو بگم که این قالب به صورت و فعلا گذاشتم یعنی نمیتونید به صورت خام بزارید تو وبلاگتون
درسته نشون داده میشه ولی پست بدید فکر کنم خراب به نظر بیاد
در اولی فرصت برای میهن بلاگ و بلاگفا آماده میکنم و لینکشو براتون قرار میدم ...

و نکته ی آخر اینکه این کدنویسی برای مرورگرهای فایرفاکس و کروم و سافاری تست کامل شده و تطابق کامل داره ولی تو اینترنت اسکپلورر ( تا خود 8 ) میشکل ظاهری داره که امیدوارم وقت بشه و حلش کنم ... :mad:
( هر چند که از IE خوشم نمیاد ! :دی :))

به هر حال امیدوار مورد قبول واقع شده باشه ... :paint:
اگر هم مشکلی در کار دیده میشه بگین که برطرف کنم .
منتظر نظرات دوستان استاد هم هستیم که بهره ببریم ... !
ممنون

1.gif

دانلود = 262 کیلوبایت

آخرین ویرایش:

Saeed

Well-Known Member

خوب بنظرم خوب اسلایس شده :دی ولی ایراداتی داره که تو کروم ، اپرا و آی ایی نمایان

میشه ، البته من فقط آی ایی 8 رو تست کردم ، 7،6 رو خدا میدونه :green:

بنظرم بهتره که فایل رو پیوست کنی :rose:

majid_a95

Active Member
سلام . میشه یه توضیح بدی با چه روشی تبدیل می کنی شما به html???آخه اسلایس فتوشاپ که تاثیری روش نمیزاره؟ فقط صفحه رو به صورت یه عکس توی html میاره:shock: من هر قسمت رو (هر لایه رو) جداگانه ذخیره کردم که بعد به صورت skin روی هر کنترل بیارم . مثلا باتن ها و هدر و ........؟؟؟؟؟؟؟؟ درسته اینطوری؟ راهنمایی کنین ممنون میشم :rose:
یاعلی

آخرین ویرایش:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
به به، ظاهرش که خیلی اشتها آوره؛ متاسفانه نتونستم دانلود کنم:
Download not available
The following download is not available:

http://rapidshare.com/files/453247626/SiteTemp.zip267 KB
لطفا برای من میل بزنید تا در سایت share کنم: [email protected]

لینک پر سرعت و بدون محدودیت دانلود این قالب زیبا

---
همونطور که در جریان هستید، در کنار زحمت و زیبایی قالب طراحی شده، متاسفانه اصلا استاندارد نیست و حداقل ها در اون رعایت نشده.
در ابتدا می خواستم قالب رو تصحیح کنم اما به نظرم رسید که دوستان همه با هم این کار رو انجام بدیم
بازهم از این کار زیبای L-B و این عیدی سخاوت مندانه که رنگ و روی دیگری به این انجمن نظر سنجی داده، متشکرم
حسین سعیدی

majid_a95

Active Member
سلام . میشه یه توضیح بدی با چه روشی تبدیل می کنی شما به html???آخه اسلایس فتوشاپ که تاثیری روش نمیزاره؟ فقط صفحه رو به صورت یه عکس توی html میاره:shock: من هر قسمت رو (هر لایه رو) جداگانه ذخیره کردم که بعد به صورت skin روی هر کنترل بیارم . مثلا باتن ها و هدر و ........؟؟؟؟؟؟؟؟ درسته اینطوری؟ راهنمایی کنین ممنون میشم :rose:
یاعلی

-----------------------------------------------------------------------------------------------
ممنون از راهنماییتون :shock:

michealwiper

Active Member
خوب بنظرم خوب اسلایس شده :دی ولی ایراداتی داره که تو کروم ، اپرا و آی ایی نمایان

میشه ، البته من فقط آی ایی 8 رو تست کردم ، 7،6 رو خدا میدونه :green:

بنظرم بهتره که فایل رو پیوست کنی
سلام

سعید جان این موردرو اگه توضیح بدی که چجوری درستش میکنن تو فتوشاپ واسه تبدیلش به سایت ممنون میشیم همه گی چون منم خودم خیلی چیز ها درست کردم ولی وقتی وارد بخش تبدیلش به سایت میشی هیچی همینجوری میمونی

آخرین ویرایش:

L-B

Well-Known Member
همونطور که در جریان هستید، در کنار زحمت و زیبایی قالب طراحی شده، متاسفانه اصلا استاندارد نیست و حداقل ها در اون رعایت نشده.
در ابتدا می خواستم قالب رو تصحیح کنم اما به نظرم رسید که دوستان همه با هم این کار رو انجام بدیم

سلام مجدد
عذر میخوام بابت تاخیر زیادی که داشتم ..
منم خوشحال میشم این کار رو انجام بدیم .. اگه مقاله ای یا آموزشی در این مورد هست ممنون میشم قرار بدین تا شروع کنیم
ممنون

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
ارادتمندم L-B جان
یک مقاله مکتوب به عنوان مرجع وجود نداره، بلکه مطالعه انجمن و دیگر سایت ها هست که کمک می کنه + تجربه
مثلا شما با CSS3 گوشه ها رو گرد کردید و برای بعضی مرورگر ها از المان های آنها استفاده کردید
این مورد برای نسخه های پایین تر IE9 قابل اجرا نیست در حالی که میشد از یکی از این راهها برای IE استفاده کرد....
این موارد زیاد هستند، موفق باشید

amirsport

Member
یاعلی

یکی جواب این بنده خدارو بده.:mad:

Saeed

Well-Known Member
سلام

سعید جان این موردرو اگه توضیح بدی که چجوری درستش میکنن تو فتوشاپ واسه تبدیلش به سایت ممنون میشیم همه گی چون منم خودم خیلی چیز ها درست کردم ولی وقتی وارد بخش تبدیلش به سایت میشی هیچی همینجوری میمونی
شما این قسمت :

http://www.w3schools.com/html/default.asp

و این :

http://www.w3schools.com/css/default.asp

رو باید خیلی خیلی مسلط باشید ( دقت کنید خیلی :دی ) و بقیش هم میشه تجربه :دی

موفق باشید ... :rose:

majid_a95

Active Member
یکی جواب این بنده خدارو بده.:mad:
ممنون از پیگیری شما دوست گل:paint:
من جوابمو گرفتم عزیزو واسه همین دیگه پیگیری هم نکردم :paint:
و ممنونم از پیگیری شما ....