قالب ورد پرس ساختم با ie مشکل داره باید چه کنم

شروع موضوع توسط jeegartala ‏6 دسامبر 2011 در انجمن برنامه نویسی سمت کاربر (Client Side)

  1. jeegartala

    jeegartala New Member

    ارسال‌ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام دوستان من تو php و css خیلی وارد نیستم اما تا حدودی بلدم

    شروع کردم یه قالب برای وردپرس بنویسم (پروژه دانشگاه) تو تموم مرورگرها خوبه . اما تو ie (هیچکدوم از ورژنها) درست نمایش نمیده


    باید تحویل بدم . لطفا سریعتر کمک کنید
     
    نوشته شده توسط jeegartala در ‏6 دسامبر 2011
  2. street design

    street design Active Member

    ارسال‌ها:
    214
    تشکر شده:
    119
    امتیاز دستاورد:
    43
    واسه ست کردن تو ie روش های مختلفی هست
    به نظرم بهترینش استفاده از دستورات شرطی هست (if )
    تو گوگل سرچ کنی مطلب زیاد هست...
     
    نوشته شده توسط street design در ‏6 دسامبر 2011
    pouya saadeghi از این پست تشکر کرده است.
  3. hamedset

    hamedset Member

    ارسال‌ها:
    62
    تشکر شده:
    47
    امتیاز دستاورد:
    6
    این اینترنت اکسپلورر انگار نمیخواد آدم شه . با همه مرورگرها اختلاف داره و واسه همین مشکلاتش حرفه ای ها دیگه سراغش نمیرن . اما یه مشکل هست و اون اینه که کاربرای تازه کار یا خیلی های دیگه هنوز از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنند و چون این مرورگر منطق عجیبی نسبت به سی اس اس داره سایت رو کلا برعکس نشون میده .
    خب حتما میگید یه استایل رو واسه اون هم درست کنیم اما اینجاش میمونه که چطور به مرورگر بفهمونیم که اگه اینترنت اکسپلورر هستی این دستورات رو بگیر .
    یه راه ساده هست . یه دستور شرطی که این کار رو برامون انجام میده
    PHP:

    <![if IE]>
    <link rel="stylesheet" href="ie.css" type="text/css" media="screen" />
    <![endif]>
     
    اینم واسه وردپرس :
    PHP:

    <!–[if IE]>
    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo(‘template_directory’); ?>/ie.css" type="text/css" media="screen" />
    <![endif]–>
     
    خوب کار تمومه فقط کدهای مربوط به اینترنت اکسپلورر رو توی یه فایل با نام ie.css بزارید و توی پوشه قالب ذخیره اش کنید .
    کار تموم شد .
     
    نوشته شده توسط hamedset در ‏7 دسامبر 2011
    jeegartala و street design از این پست تشکر کرده اند.
  4. street design

    street design Active Member

    ارسال‌ها:
    214
    تشکر شده:
    119
    امتیاز دستاورد:
    43
    در ادامه توضیحات این دوستمون باید بگم که تو دستور بالا قید شده که اگر مرورگر ie بود این فایل ie.css خوانده بشه...
    عرض کنم که الان ie8 مشکل به خصوصی نداره..یعنی تقریبا کامل شده..
    شما باید تو دستور بگی که اگر ورژن ie پایین تر از 8 بود از
    ie.css بخونه...(سرچ کنی کدش هست )...
    امیدوارم خوب توضیح داده باشم...
     
    نوشته شده توسط street design در ‏7 دسامبر 2011
    jeegartala از این پست تشکر کرده است.
  5. jeegartala

    jeegartala New Member

    ارسال‌ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام

    خیلی ممنون از اینکه جواب خوبی دادین


    اما یه سوال چه جوری باید کدهایی رو که ie باهاش مشکل داره پیدا کنم . اصولا با چه سری کدی مشکل داره


    ****

    یه مشکل دیگه پیش اومد . من قالب رو توی xampp طراحی کردم و هیچ مشکلی نداره .اما وقتی منتقلش کردم به هاست ،خیلی مشکل داره

    چه اتفاقی افتاده ؟؟


    پیشاپیش از همه دوستان تشکر میکنم .
     
    آخرین ویرایش: ‏7 دسامبر 2011
    نوشته شده توسط jeegartala در ‏7 دسامبر 2011
  6. jeegartala

    jeegartala New Member

    ارسال‌ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    دوستان مشکل xampp رو حل کردم ، مونده که با ie ست بشه .

    لطفا بیشتر توضیح بدین که چه تغیراتی باید اعمال بشه که ie.css درست کار کنه
     
    نوشته شده توسط jeegartala در ‏9 دسامبر 2011
  7. pouya saadeghi

    pouya saadeghi Active Member

    ارسال‌ها:
    1,412
    تشکر شده:
    2,235
    امتیاز دستاورد:
    36
    باید در صفحه ای که ساختید ببینید که چه مشکلاتی در IE داره و فایل CSS مربوط به IE رو برای اون برطرف شدن مشکلات تغییر بدید. IE در تفسیر کد ها مشکل داره. مثلا ممکنه Float شدن یک عنصر رو درست نشون بده ولی وقتی 3 تا عنصر کنار هم رو با margin ها و padding های متفاوت float کنیم، حاشیه های غیر عادی براشون بذاره که تو مرورگرهای دیگه اینطور نیست.
    مثلا اگه یه عنصر در IE با 100 پیکسل فاصله از بالا ،قرار میگیره ، درصورتی که شما 60 پیکسل تعیین کردید(و در مرورگرهای دیگه مشکلی نداره) ، در فایل CSS مخصوص IEتون ، margin-top:-40 بذارید تا درست بشه
     
    نوشته شده توسط pouya saadeghi در ‏9 دسامبر 2011
    street design از این پست تشکر کرده است.
  8. jeegartala

    jeegartala New Member

    ارسال‌ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1

    داداش به نظر خودم به float گیر میده


    حالا شما هم یه نگاه به سایت بکنین
    http://software.ooq.ir/wordpress/
     
    نوشته شده توسط jeegartala در ‏9 دسامبر 2011
  9. pouya saadeghi

    pouya saadeghi Active Member

    ارسال‌ها:
    1,412
    تشکر شده:
    2,235
    امتیاز دستاورد:
    36
    تو این قالب wrapper طولش 850 پیکسله. container طولش 600 پیکسل و sidebar هم 240 پیکسله و 10 پیکسل margin داره.
    600+240+10=850 از نظر تئوری مشکلی نداره و 2 تا ستون کاملا wrapper رو پر میکنن. ولی تو IE دوتا ستون با همدیگه تو wrapper جا نمیشن و ستون راست میاد پایین.
    یا چند پیکسل wrapper رو بزرگتر کنید یا چند پیکسل از اندازه یکی از ستون ها کم کنید ، مشکل برطرف میشه میشه.
     
    نوشته شده توسط pouya saadeghi در ‏9 دسامبر 2011
    jeegartala از این پست تشکر کرده است.
  10. jeegartala

    jeegartala New Member

    ارسال‌ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    داداش الان اون سایز رو درست کردم

    یه مشکل دیگه اینه که تو ie چسبیده ، اینو باید چه کنم

    ****

    تو موزیلا ساید بارم درست کنار container هست اما تو کروم و ie پایینتره ، اینو باید چه کنم


    http://software.ooq.ir/wordpress/
     
    آخرین ویرایش: ‏9 دسامبر 2011
    نوشته شده توسط jeegartala در ‏9 دسامبر 2011
  11. pouya saadeghi

    pouya saadeghi Active Member

    ارسال‌ها:
    1,412
    تشکر شده:
    2,235
    امتیاز دستاورد:
    36
    تو کروم مشکلی نداره. برای IE:
    کد (Text):
    body {text-align: center;}
    .sidebar {margin: -10px 0 0 10px;}
     
    نوشته شده توسط pouya saadeghi در ‏9 دسامبر 2011
  12. jeegartala

    jeegartala New Member

    ارسال‌ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1

    کد مربوط به وردپرس رو باید بالای فایل style.css بنویسم ؟؟؟؟؟؟


    شرمنده سوالها زیاد شد
     
    نوشته شده توسط jeegartala در ‏9 دسامبر 2011
  13. pouya saadeghi

    pouya saadeghi Active Member

    ارسال‌ها:
    1,412
    تشکر شده:
    2,235
    امتیاز دستاورد:
    36
    استایل مخصوص ie رو زیر استایل اصلی بذارید
     
    نوشته شده توسط pouya saadeghi در ‏10 دسامبر 2011
  14. jeegartala

    jeegartala New Member

    ارسال‌ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1

    هر چقدر کدها رو گذاشتم و جابجا کردم نتونستم درستش کنم

    اگه امکان داره برام ویرایش بدین و بعد من ببینم چه اتفاقی افتاد

    لینک دانلود ::::: http://uploadtak.com/do.php?filename=13237890121.zip


    باز هم پیشاپیش ممنون
     
    نوشته شده توسط jeegartala در ‏13 دسامبر 2011
  15. jeegartala

    jeegartala New Member

    ارسال‌ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    لطفا یه تاپیک قبلی رسیدگی کنید


    ممنون
     
    نوشته شده توسط jeegartala در ‏24 دسامبر 2011
  16. powerup

    powerup New Member

    ارسال‌ها:
    9
    تشکر شده:
    4
    امتیاز دستاورد:
    1
    از تاریخ پست شما مدتی میگذره، فایلی که پیوست کرده بودین لینکش خراب شده
    اگر مایل هستید دوباره فایل رو آپلود کنید تا مشکلات رو حل کنم براتون
     
    نوشته شده توسط powerup در ‏30 ژانویه 2012

به اشتراک بگذارید