قالب وب (نظر خواهی و راهنمایی)

POP2

Member
سلام بر عزیزان:

اینم یه قالب وب هست که قراره برای سایتم پیدا کنم.
ممنون میشم از نظر گرافیکی در موردش توضیح بدید.
و از دوستان گل هم اگر مشکل یا ایرادی می بینن بگن چون من هنوز اول کارم هست ویه جورایی تازه کارم.:-?

راستی اینو هم بگم که هنوز کامل نیست و این یه جورایی فقط استخوان بندی سایت بود و این فایل اصلی نیست یعنی از نظر اندازه و گرافیک و...

بازم ممنون.:rose:

NEW WEB DANESHJOO!.jpg

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
از CMS جوملا استفاده کردید؟
برای کار اول بد نیست ، اما چرا برای Coming soon اینهمه ارتفاع در نظر گرفتید؟
من ذوق هنری ندارم اما توجه کنید وارد سایتی بشید که پس زمینه قرمز رنگ داشته باشه، فشار آدم رو بالا می بره!!!

SPD

Member
از نظر گرافيكي جالب شده دوست من اما از نظر كد نويسي و صفحه وب با نظر مدير بخش وب echessdesign موافقم . كمي بكگراند قرمز آدم فراري ميكنه .

چشم اذيت ميكنه .

.

alionline1366

Active Member
خیلی جالب نشده از لحاظ رنگبندی شاید در نگاه اول جالب باشه ولی باعث موندگاری بیننده نمیشه ولی بیس کار بد نیست

hoceyn

Active Member
ترکیب رنگ زرد و قرمز مرد ها رو تشنه می کنه و زن ها رو به اشتها میاره.واسه همین لوگو و دکوراسیون داخلیه رستوران های مشهور از این رنگاست. کارت قشنگه ولی رنگ بندیت اصلا مربوط به موضوع نیست. یه کتاب دارم که تو این زمینه خیلی بهم کمک کرد. امید وارم به درد توام بخوره. در مورد رنگ بندی وبسایت هم کاملا توش گفته.
اینم لینک 4 شیر:

The_Principles_of_Beautiful_Web

pouya saadeghi

Active Member
قشنگه .
به نظرم رنگ بکگراند مناسب نیست(برای کارت ویزیت یا بنر و... رنگ خوبیه ولی بکگراند سایت باید آرامش بخش باشه)
:wink:

قشنگه :rose::green:
فقط اینجوری شاید یکم سنگین دربیاد حجمش :green:اگه فول سی اس اس (table less) بزنی خیلی خوب میشه :paint:
کمکی هم خواستی من در خدمتم :wink::green:
یادم رفت بگم اگه سی ام اسش رو دیتالایف استفاده کنی فکر میکنم خیلی بهتر باشه:)

آخرین ویرایش:

Saeed

Well-Known Member
سلام اخوی :green:

جالب شده ، اما اگه از رنگ بکش خوشت اوومده بنظرم یه پترنی روش برو ( شیک تر میشه ( نظر شخصی ( :green: ) ) ) !!!

موفقیت :rose:

Blocker

Member
من الان دیدم ، رنگ بک گراند تیره مثل سیاه باشه به قالب بهتر میشینه ... :)

aliseven

Member
به نظر من ايده كار قشنگه اما با نظر دوستان در مورد رنگ بكگراندموافقم
موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا