سلام دوست عزیز .
من هم با آقا عرفان عزیز موافقم .
البته بازم به عنوان همون طراح وب .
موفق باشید .
سلام دوست عزیز .شرمنده ها ولی شما اگر با ایشون موافقی باید ازش تشکر کنی نه اینکه اسپم بزنی ! البته شرمنده ها
این قالب ها اصلا استاندارد نیستن .
من همین الآن ولید کردم 60 تا ارور در اچ تی ام ال .
تازه سی اس اس هم ارور داشت .
موفق باشید .

دوست عزیز دورانی که قالب هایی به این سادگی که طرفدار داشت گذشت، در عصر کنونی کاربران و طراحان همه به سمت وب 2 و ... جذب شده اند.
من منکر قیمت خوب نیستم، ولی موقعی قیمت معنی خوب رو پیدا میکنه که خریدار بدونه هزینه ای که داره میده آیا ارزش جنس رو نداره یا خیر که در این موردی که شما معرفی کردید اصلاً ارزش نداره.
بنده هم طراح هستم، قالب های زیادی طراحی کردم، این نکته به من ثابت شده که طراحی این چنین قالب هایی دیگه بازدهی ندارد و فقط باعث تلف شدن وقت میشه.
توصیه من به شما اینه که کمی با حال و هوای طراحی وب آشنا بشوید و به قولاً به روز باشید.
موفق باشید.
عرفان![]()

دوست عزیز بنده هم یک شبه طراح نشدم، العان هم میگم طراح نیستم و اگر چیزی طراحی میکنم بسته به نیاز و کار روزانه هست.
بنده هم طراحی هام اکثراً برای سازمان های دولتی و غیره هست.
من حسود نیستم به جنس یا تاپیک شما، من میخواستم شما در کارهاتون کمی تنوع داشته باشید. بنده نه قصد بی احترامی به شما رو داشتم و نه دارم !!
حرف های بنده به عنوان یک دوست بود !
شاد باشید.
عرفان![]()

دوست عزیز بنده هم با جنس یا نحوه فروخت یا تاپیک شما مشکلی نداشتم و ندارم !
بنده هم یک شبه طراح نشدم و چندین سال رو طی کردم که در طول این چندین سال تجربیات خیلی مفیدی از بزرگان این حرفه یادگرفتم. اصولاً توی کشور خودمون طراح واقعی خیلی به ندرت میتونم پیدا کنیم، گفته باشم که خودم رو جزء طراحان نمیدونم و اگر چیزی گاهی اوقات طراحی میکنم فقط برای پرکردن اوقات بیکاری خودم هست.
حرف من فقط با طرح های شما بود که هدفم فقط ارتقای سبک و کیفیت کارهاتون بود و بس، اگر قالبتون رو فروختید که نوش جان و مبارکتون باشه.
بنده نیز اکثر طراحی هایی که انجام میدم برای مراکز و اداره جات دولتی هستش که اگر جایی نمونه کار یا نامی ازشون نمیبرم دلیل بر این نمیشه که با سبک این گونه مشتری ها آشنایی کامل دارم.
بحث فعلی من در ارتباط با هاستینگ و فروش هاست نبود، حرف من با سبک و سیاق این گونه طرح ها بود که دیگر از مد کار افتاده.
حرف های بنده به عنوان یک دوست بود.
مخلصیم، عرفان![]()