قالب های جدید e107

fazli

Active Member
با سلام.
به مناسبت محرم قالب های جدید محرم و خرما اماده شد! تصاویر و لینک دانلود:
محرم: برای دانلود روی عکس کلیک کنید:

خرما: برای دانلود روی عکس کلیک کنید:

برای دریافت قالب های بیشتر به قسمت دانلود مراجعه نمایید.

rasoooli

Member
من اين سيستم مديريت محتوا رو خيلي دوست دارم :D

ولي حيف که قالب هاي حرفه اي نداره ( يه چيز متفاوت ) تو قالب ها فقط يکسري مسائل تکراري تعويض ميشه :sad:

من يه سايت ديدم که عين يوتيوب بود که با e107 ساخته شده بود

rasoooli

Member
راستي يادم رفت بپرسم براي دانلود نسخه جديد حتما بايد عضو سايت بود يا به عنوان مهمان هم مي شود دانلود کرد ( من نتونستم دانلود کنم )

fazli

Active Member
با سلام.
قالب ها:
ما قالب اختصاصی داریم مثل نمایندگی هاچ پی و غیره که اصلا تشخیص نمیدید با 107 ساخته شدن...شما هم اگه خواستید میتونیم واستون طراحی کنیم....از جمله تمام فلش ، حتی داریم رو یه قالب کار میکنیم برای نسل جدید که از الگوریتم سایت infade برای سرعت و کیفیت استفاده شه....
اما در مورد سیستم:
ما تغییرات امنیتی دادیم و خیلی زرحمت کشیدیم کار منم نبوده کار یه تیم هست پس فکر کنم این حقمونه که لااقل فقط اعضا بتونن دانلود کنن....اما اگه شما خواستی لینک مستقیم بهت میدم تو پیغام خصوصی...

snmsoftpc

Active Member
سلام ...
دومي قشنگ بود . البته نمونه كارهاي آقا عباس بود . اما قشنگ طراحي شده . ممنون
موفق باشيد

majid-e

Member
سلام خسته نباشید من الان این تایپیک را دیدم خیلی خوبه ، من این سیستم را دانلود می کنم بعد نظرم را در مرود این سیستم به شما می گم

rasoooli

Member
من به شخصه از e107 خیلی خوشم میاد

یادم هست یه سایتی رو شبیه you-tube دیدم که با e107 راه اندازی شده بود:razz:

من عضو e107team هستم

بزودی هم عضو e107cms.org خواهم شد تا از آن استفاده ببرم

با تشکر از هر دو تیم ( کاش با هم یکی بودند و یک تیم بسیار قوی و فنی راه اندازی می کردند )

fazli

Active Member
من به شخصه از e107 خیلی خوشم میاد

یادم هست یه سایتی رو شبیه you-tube دیدم که با e107 راه اندازی شده بود:razz:

عضو e107cms.org خواهم شد تا از آن استفاده ببرم
با سلام.
ممنون. نظر لطفتونه...
اما در مورد you-tube من خودم شخصا در حال نوشتنش هستم چون یه سری مشکلات داره از پایه شروع کردیم فکر کنم یه 2 ماه دیگه کاملا اماده شه!(اخه یکم سرمون شلوغه)

در ضمن پروژه ajax سیستم ما هم تموم شد . و به زودی این سیستم عرضه میشه به صورت فول اجاکس.

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا