S4DEGH
Well-Known Member
سلام
من نمي خواستم اين قالب را براي دانلود ارايه بدم چون تقريبا قديمي و از لحاظ گرافيك پايين است . ولي در مجموع قشنگ و ساده است و بدرد سايت هاي رسمي و مهم مي خوره .
چون دوست عزيز D-emon جان دنبال اين قالب مي گشت ( فارسي شده آن ) در نتيجه من ديدم كسي نيست كه اين قالب را فارسي كرده (البته غير از سايان جان !؟
) در نتيجه گفتم من اين كار رابكنم تا كار D-emon جان عقب نيفتد .
ولي در مجموع به بچه هايي كه دوست دارند انجمنشان چندين قالب داشته باشد توصيه مي كنم دموي آن را ببينند و اگر خوششان آمد دانلود كنند.
:!: مشخصات آن :
نام : MSSimplicity
زبان : فارسي
امكانات : تايپ مستقيم فارسي بازدن كليد Scroll يا عكس
.
تمامي انجمن و كنترول پنل فارسي مي باشد.
دموي آن
دانلود حجم 170 كيلوبايت
بازم بگم كه كنترول پنل آن شبيه ( شبيه ها ) سابسيلور است .
و فونت آن : انجمن Tahoma و كنترول پنل آن Arial
راستي آن دوانجمن قبلي كه ارايه دادم قسمت سوال و جواب ( faq ) . پاسخ ها از چپ به راست بود ولي در اينجامن درست كردم و از راست به چپ شده .

من نمي خواستم اين قالب را براي دانلود ارايه بدم چون تقريبا قديمي و از لحاظ گرافيك پايين است . ولي در مجموع قشنگ و ساده است و بدرد سايت هاي رسمي و مهم مي خوره .
چون دوست عزيز D-emon جان دنبال اين قالب مي گشت ( فارسي شده آن ) در نتيجه من ديدم كسي نيست كه اين قالب را فارسي كرده (البته غير از سايان جان !؟
ولي در مجموع به بچه هايي كه دوست دارند انجمنشان چندين قالب داشته باشد توصيه مي كنم دموي آن را ببينند و اگر خوششان آمد دانلود كنند.
:!: مشخصات آن :
نام : MSSimplicity
زبان : فارسي
امكانات : تايپ مستقيم فارسي بازدن كليد Scroll يا عكس

تمامي انجمن و كنترول پنل فارسي مي باشد.
دموي آن
دانلود حجم 170 كيلوبايت
بازم بگم كه كنترول پنل آن شبيه ( شبيه ها ) سابسيلور است .
و فونت آن : انجمن Tahoma و كنترول پنل آن Arial
راستي آن دوانجمن قبلي كه ارايه دادم قسمت سوال و جواب ( faq ) . پاسخ ها از چپ به راست بود ولي در اينجامن درست كردم و از راست به چپ شده .