سلام.
A adelnet Member Dec 17, 2004 #1 سلام. پیوست ها adelnet.jpg 85.7 کیلوبایت · بازدیدها: 145 آخرین ویرایش: May 30, 2014
mehrdad-k Member Dec 17, 2004 #2 سلام عادل جان ..خوشحالم كه باز فعاليتت شروع شد يه مدت كم پيدا بودي.... طراحيتم كه خيلي نسبت به قبل بهتر شده.. موفق باشي..
سلام عادل جان ..خوشحالم كه باز فعاليتت شروع شد يه مدت كم پيدا بودي.... طراحيتم كه خيلي نسبت به قبل بهتر شده.. موفق باشي..
Mandana Active Member Dec 18, 2004 #3 بسيار زيبا.ولي اگه بجاي اون خطها از براشهاي cutout كه مهرداد(همينكه بالاي سر منه)گذاشته بود استفاده مي كردي قشنگتر هم ميشد
بسيار زيبا.ولي اگه بجاي اون خطها از براشهاي cutout كه مهرداد(همينكه بالاي سر منه)گذاشته بود استفاده مي كردي قشنگتر هم ميشد
YTERROR Active Member Jan 14, 2005 #6 سلام عادل جان اوا اسم منم عادله خيلي جابه برام چون تويي نت تا حالا كسي هم اسم خودم نديدم جالبه ..... آقا اگه دامين يا آي دي به نام عادل خواستي به من بگو چون من هر چي عادل بوده ثبت كردم خوشحال ميشم بيشتر باهو آشنا بشيم تا بعد
سلام عادل جان اوا اسم منم عادله خيلي جابه برام چون تويي نت تا حالا كسي هم اسم خودم نديدم جالبه ..... آقا اگه دامين يا آي دي به نام عادل خواستي به من بگو چون من هر چي عادل بوده ثبت كردم خوشحال ميشم بيشتر باهو آشنا بشيم تا بعد
YTERROR Active Member Jan 14, 2005 #9 سلام آقا اگه امتياز مي خواي بدم از 10 امتياز 2 فقط بخاطر اين كه كاراي اوليه اته وگر نه به نظر من 0