قالب سازي در پرشين

ramshad

Member
من ميخواهم يك قالب در پرشين بلاگ براي خودم بسازم.نياز به چي دارم؟يه راهنمايي بكنيد
چه جوري از صفر يه قالب بسازم

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

شما ميتونيد قالب مورد نظرتونو اول با فرانت پيج كامل طراحي كني.. بعدش يك سري متغير هستش كه بايد اونها رو در قالب خودت بذاري اون متغير ها همونطوي كه گوتيك گفت توي خود سايت پرشين بلاگ معرفي كرده و كامل توضيح داده

مجيد

saman_sweden

Active Member
ramshad گفت:
من ميخواهم يك قالب در پرشين بلاگ براي خودم بسازم.نياز به چي دارم؟يه راهنمايي بكنيد
چه جوري از صفر يه قالب بسازم
همانطور كه آقا Majid هم گفتند فرانت پيج مناسبه و در ضمن قالبهاي از پيش تعين شده زياداره نيازي نيست برنامه نويسي بدونيد
اگر بصورت حرفه اي دوست داري كار كني من Macromedia Dreamware را براتون پيشنهاد ميكنم واقعا كامل است و تمام امكانات را داره
در هر كدام كه نوشتيد حرف دوستمان gootik فراموش نكنيد حتما و حتما معيارها و متغير ها و لينكها را با خود سايت پرشين بلاگ وفق دهيد

ramshad

Member
تگ هاي پرشين!

با تشكر.آقا من نه فقط اچ تي ام ال بلكه فلش و مكس و كورل و........هم بلدم .فكر ميكنم
مشكلم با تگ هاي اختصاصي خود پرشينه.اونا رو نميشناسم.من دوست دارم قالب وبلاگم رو خودم بسازم!آدم بايد خودش كارهاشو انجام بده!!!

bolghani

Member
سلام
اگه دوست داري من برات ميسازم و يا اگر دوست داري راهنمايي مي كنم خودت بساز....
يه سري هم به وبلاگ بلغان تولز بزن كمكت مي كنه. لينكش تو امضا نوشتم...
موفق باشيد.

rafa-harry

New Member
اين اصلا كاري نداره. توي ويرايش قالب پرشين بلاگ خودش تمام تگهاي پرشين رو نوشته. اين دقيقا هموني هست كه ميخواي.

جدیدترین ارسال ها

بالا