قاصِـــــــــــدک!

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
قاصِـــــــــــدَک!

سلام دوستان

این یه کار تقریبا ساده ست که تازه انجام دادم،خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم

با نرم افزارهای Houdini ، After Effects و PFTrack کار کردم

رزولوشن= 1080*1920 ( Full HD )

[PLAYER]99274[/PLAYER]

کار اصلاح شده در پست 8

پیوست ها

• Dandelion.mp4
    5.9 مگایابت · بازدیدها: 865
آخرین ویرایش:

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
آره........خیلی نرم افزار خوبی هست،من که از کار کردن باهاش لذت می برم. حتما امتحانش کن

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
رندر خوبی از قصدک بود به خصوص شاخکای بالاش . فقط یه کم کنترل رو کمرا باید بهتر بشه

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
ممنون علی جان بابت نظرت

درست میگی، وقتی آدم هیچ ذهنیتی از فضای سه بعدی اون محیط نداشته باشه کنترل دوربین خیلی سخت میشه

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
یه مقدار کار رو اصلاح کردم - قاصدک رو کمی بزرگتر و پر پشت تر کردم تا بهتر دیده بشه و تو After Effects بهش glow دادم. داینامیک رو هم برای پُرزها یا همون موها فعال کردم و البته انیمیت کار رو هم کلا تغییر دادم

پیوست ها

• Dandelion 2.mp4
    4.6 مگایابت · بازدیدها: 168

navvabdl

Member
یه مقدار کار رو اصلاح کردم - قاصدک رو کمی بزرگتر و پر پشت تر کردم تا بهتر دیده بشه و تو After Effects بهش glow دادم. داینامیک رو هم برای پُرزها یا همون موها فعال کردم و البته انیمیت کار رو هم کلا تغییر دادم
سلام.خسته نباشید:rose:
این یکی از قبلی بهتر بود.فقط اون حالتی که قاصدک از زمین بلند شد می تونست بهتر بشه و میشد یه مقداری از باد استفاده کرد. به عنوان مثال اگه اون پرز قاصدک تحت تاثیر باد قرار می گرفت،کار جالب تر می شد.

godfather66

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام

در کل خیلی خوب بود... (چندوقت پیش یک کار زدم که توش پر قاصدک بود اگه میدونستم خبرت میکردم همکاری کنیم! دوبعدی با افتر زدم کارو)
من افتر و C4D کار میکنم و البته علاقه شدیدی به Houdini دارم منتظر فرصتم برم سراغش ( با محیطش آشنایی دارم)

بذار یه چندتا ایرادم از کارت بگیرم!
در مورد کار دوم تراکینگ چندثانیه اولت خوب نیست میلرزه.. میتونستی کلیدهای تراک ایمپورت شده چند ثانیه اول رو پاک کنی ویا دستی کلید بدی چون حرکت دوربین نرمه.
حرکت قاصدک موقعی که پرواز میکنه میتونست بهتر باشه..اینجوری پیداست که هدف دوربین قاصدک نیست!

برای تست خیلی خوب درآوردی..

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
تو کار دوم ترکینگ همونی هست که تو کار اول استفاده کردم ولی بعد اینکه کار رو اصلاح کردم دیدم که چنین مشکلی ایجاد شده که وقت اصلاح کردن دوباره شو نداشتم.

دوربین مستقیم داره به سمت بالا حرکت میکنه بنابراین اگه میخواستم نشون بدم که کاملا هدف قاصدت هست به نظرم باید قاصدت خطی انیمیت میشد که کاملا غیر واقعی میشد.مشکل از حرکت دوربین هست که حالتی رو به وجود نیاورده که مثلا به دنبال چیزی داره حرکت میکنه

ممنون از نظرت

جدیدترین ارسال ها

بالا