قابل توجه هاست فروشها

iranjava.net

New Member
!!! قابل توجه هاست فروشها !!!??

سلام

قابل توجه شركتهاي فروش و خدمات هاستينگ اگر از سرويس و خدمات هاست به مشتريان خود خسته شده ايد و يا ميخواهيد در زمينه ديگر فعاليت نماييد

ماكليه اكانتهاي شما رو از هاست گرفته تا ريسلر و vps با قيمت مناسب خريداريم براي اطلاعات ميتوانيد با ما تماس بگيريد

[email protected]

يا

تلفن : 44224828 - 021
فکس : 44224245 - 021

آخرین ویرایش:

vatanmusic

Well-Known Member
چه سودي براي شما داره - منظورتون اينه كه مثلا تمامي چيزهاي يه هاستينگ را بخريد - ولي فكر نكنم واستون بسرفه؟؟؟؟؟:neutral:

amirhh75

Member
نه دوستان فکر کنم منظور iranjava.net این باشه که :
مشتری ها را می خواد(یعنی کسانی که آمدند و هاستشون رو از شرکت خریدند و ...) بابت معرفی کردن آنها پول می ده.

siavashmusic

Active Member
سلام

قابل توجه شركتهاي فروش و خدمات هاستينگ اگر از سرويس و خدامت هاست به مشتريان خود خسته شده ايد و يا ميخواهيد در زمينه ديگر فعاليت نماييد

ماكليه اكانتهاي شما رو از هاست گرفته تا ريسلر و vps با قيمت مناسب خريداريم براي اطلاعات ميتوانيد با ما تماس بگيريد

[email protected]

يا

تلفن : 44224828 - 021
فکس : 44224245 - 021

منظورش انتقال کلیه سایت های هاست شده بر روی سرور هست در صورت تعویض شغل بعضی از دوستان خیلی کمک میشه ! درسته؟!

iranjava.net

New Member
دوستان ظاهرا منظور منو درست متوجه نشدن من سایتهای معمولی رو نمی خرم من شرکتهای و سایتهای که در کار فروش هاست و دومین هستند رو میخرم که مشتریانشون رو به ما منتقل کنند و پول خوبی میدهم که راضی باشند اینو به این دلیل گفتم چون بعضی دوستان ایمیل میزنند و سایتها خود رو برای فروش میفرستند

soheilweb

Active Member
براي من كه افتاد !
شما رو نميدونم.
بزارين اين طوري شرح بدم :
مثلا من از ثبت شركت هاستينگم پشيمون شدم و ميخوام يه جوري بمالمش، اونوقت يكي مثل ايران جاوا مياد و شركت و مشتري هامو ازم با قيمت خوبي ميخره.

درسته ايران جاوا جان.

میلاد

Member
iranjava.net عزیز،
این کار شما واقعا عالی هستش، چون شما با اینکارتون از ضرر های احتمالی کاربران اینگونه سایت ها جلوگیری میکنید.

Frantic

New Member
راستش فکر بدی نیست منم نسبت به وقت و هزینه ای که میکنم آنچنان سودی نمیکنم فکر کنم برم رو یه فعالیت دیگه بهتر باشه...
308.gif
300.gif

باهات تماس میگیرم
13.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا