قابل توجه مديران بويژه آقا مجيد و آقا بابك

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saman_sweden

Active Member
در مورد اقدامتان ممنونم
پس لطفا اينجا را قفل كنيد موضوع كش پيدا نكنه

omidak

Active Member
سلام:
آيا شما كاري نكرديد كه اون خانم كرد؟
شما چه كلماتي در استفاده كرديد؟ به كي و چي توحين كرديد؟

اون خانم فقط يك عكس گزاشته بود كه فقط از نظر شما يا تعدادي افراد مشكل داشت.
كه متمعن باشيد اين خانم هيچ گونه قصد تهيني نداشتند. و متمعن باشيد كه اگر فكر ميكردن كه اين طور بوده حتماً اين لوگو رو انتخاب نميكردند.

اما شما چطور؟

saman_sweden

Active Member
omidak گفت:
سلام:
آيا شما كاري نكرديد كه اون خانم كرد؟
شما چه كلماتي در استفاده كرديد؟ به كي و چي توحين كرديد؟

اون خانم فقط يك عكس گزاشته بود كه فقط از نظر شما يا تعدادي افراد مشكل داشت.
كه متمعن باشيد اين خانم هيچ گونه قصد تهيني نداشتند. و متمعن باشيد كه اگر فكر ميكردن كه اين طور بوده حتماً اين لوگو رو انتخاب نميكردند.

اما شما چطور؟
نه من شعري از هادي خرسندي شاعر تنعيدي ايران در پاسخ ماندانا نوشته بودم و اون توهين به امام ايرانيان بود

راستي آقا بابك فكر كنم سنت اين انجمن تا افشاگري نباشه موضوع پيش نميره
من از شما و آقا مجيد هم خواسته بودم كه اون تايپك قبلي ما بصورت مقاله باشه هر دو قبول كرده بوديد اما بيش از يه هفته گذشته اقدام نكرديد

از مديران مي خواهم اينجا را قفل كنند

Babak Sateli

Active Member
سامان جان

خیلی ها ممکن است به خیلی چیزها توهین کنند. من نه به آنها کاری دارم و نه ارزش قایل هستم. من شخصا به تمامی دینها احترام می گذارم. برایم هم فرقی هم ندارد چه دینی باشد. هر دینی برای خودش احترام خاصی دارد و به نظر من نباید به هیچکدام توهین کرد. گفتم که من دوستان بسیار صمیمی دارم که مسیحی هستند و برای من احترام فراوانی هم دارند.

سامان جان خودت میدانی که من و بسیاری دوستان شخصاً به خاطر وقتنهایی که گذاشتی برای این سایت دوستت داریم و بسیاری مدیونت هم هستیم. اما این بار اولی نیست که سر این مسئله دین مشکلی پیش می آید که این اصلاً ربطی به این مکان هنری ندارد.

من دسترسی هیچ کسی را قطع نکردم. نه اون خانم و نه شما. چون شما هر دو به عنوان افراد این سایت احترام دارید. آواتور آن خانم را حذف کردم چون توهین به عیسی مسیح بود. این مسائل را تمام کردم که دیگر مشکلی پیش نیاید.

فقط یک موضوع را می خواستم مطرح کنم ...

همان طور که خودت بار ها و بارها گفتی اینجا محل رد و تبادل موضوعات مربوط به سایت است نه چیزهای دیگر ... اگر می خواهید درباره این مسائل در موضوعات مختلف سایت شرکت کنید مثل همیشه قدمتان روی چشم ما ... اما اگر می خواهید مسائل مختلف مثل توهین به دین و یا چیزهای دیگر را مطرح کنید من و مجید علوی زاده اولین افرادی خواهیم بود که جلوی شما را خواهیم گرفت. این نه تهدید است نه موضوع عجیب غریب. تنها یادآوری حرفهای خودت است که بارها و بارها گفته بودی قوانین سایت باید به محکمی اجرا شود.

من خواهش می کنم تا این مسائل را تمام کنید ... بیایید دست به دست هم بدیم و مشکلات دیگران را حل کنیم ... این کار لذت بسیار زیادی دارد و هر خدایی که دین شما دارد ان را تائید می کند ... کمک به دیگران ... این هدف سایت ما است و بس.

با تشکر

Babak Sateli

Active Member
ضمناً این تاپیک قفل شد تا موضوع بی مورد ادامه پیدا نکنه.
من سامان را می شناسم... آنقدر تجربه دارد که به خوبی این مسئله را تمامی می کند و اطمینان دارم به حرفهای من هم احترام می گذارد.

با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا