قابل توجه مديران انجمن

سلام ،شرمنده دو تا مشكل تو جوملا داشتم ممنون مي شم اگه راهنمايم كنيد.....
:rose:
1-چطوري مي شود مطالب منتشر شده در صفحه اصلي را به 2 قسمت افقي تقسيم كرد و مطالبش هم از هم جدا باشند .مثلا مي خوام به دو قسمت اطلاعيه و اخبار تقسم شود كه مطالب اطلاعيه در بالاي صفحه اصلي و قسمت اخبار در پاينش و مطالب اخبار تغيير كند ولي اطلاعيه نه.....آيا مي شود ؟
:rose:
2-من كامپونت swMenuFree اون هم نسخه فارسي شده اون رو نصب كردم و منوها رو تغيير ميدم از نظر متن منو ، save مي كنم تغيير نمي كند اصلا منو ساز كار نمي كند ولي قبل از اين كه uplaod كنم درست كار مي كرد ولي بعد از upload ديگر تغييرات انجام شده كار نمي كند.
ممنون مي شم

mambolearn

Active Member
سلام دوست عزیز

لطفا قوانین این انجمن را مطالعه کنید و برای تاپیک خود موضوعی متناسب با متن بنویسید

1- ساده ترین راه برای این کار دوبار استفاده از ماژول آخرین اخبار هست. در این ماژول شما میتونید ست کنید که اخبار از چه مجموعه ای لود بشه . که میتونید برای ماژول اول از مجموعه اخبار و ماژول دوم از مجموعه اطلاعیه ها ست کنید

2- ارور خاصی دریافت میکنید ؟

یا علی

مشكل در اخرين اخبار

ممنون ،ولي من مي خوام مطالب منتشر شده در صفحه اصلي را اين كار روو بكنم ،ماژول اخرين اخبار كه نمي تواند در قسمت وسط صفحه لود شود و مطالب را لود كند ،كامپونتي نداريم كه اين كار رو بكند،من مي خواهم مطالب منتشر شده در صفحه اصلي به دو قسمت شود.....

ModulesAnywhere

سلام با تشكر از شما ولي اين لينكي كه داديد كار نمي كرد و همچنين هر جا كه سرچ كردم لينك هاش خراب بود ممنون مي شم اگه لينك سالم بدين،ممنونم

VAHID216

مدیر بازنشسته
این لینک درون سایت جوملا هست ، از این لینک معتبر تر نیست:rose:
شما با یه ضد ف---تر تست کنید
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا