قابل توجه اساتید و اعضا . فوری : پاسخ به سوالات پیشرفته فتوشاپ

الاسراء

New Member
1.جهت اشباع رنگ یک تصویر از کدام فرمان استفاده میشود؟ الف.) Dodge ب.) Burn ج.) spong د.)Smudge

2.برای کشیدن خط به دور مسیر ایجادشده از کدام فرمان استفاده میشود؟ الف.) fill path ب.) make selecthion ج.) make work path د.)stroke path

3.کدامیک از فیلتر های فتوشاپ برای تغییر شکل تصاویر به کار می رود؟ الف.) texture ب.) layer/layer style ج.) info د.) الف وب

4.برای رنگی کردن یک تصویر پس از انتخاب آن قسمت از منوی image روی ...........کلیک میکنیم؟ الف.) mode ب.) Adjastment ج.) Duplicate د.) هیچکدام

5.برای آنکه کیفیت تصویر را تغییر دهیم از فرمان .......... استفاده میکنیم؟ الف.) Tolerance ب.) Resolution ج.)Format د.) Feather

6.برای انتخاب نواحی همه رنگ از کدام ابزار استفاده می شود؟ الف.) crop ب.)lasso ج.) Magnetic lasso د.) ابزار عصای جادویی

7.برای آنکه بخشی از رنگ یک تصویررا بدون انتخاب آن قسمت تغییر دهیم از کدام دستور استفاده می شود؟ الف.) color range ب.) Replace color ج.)variation د.)Desutaurate

8.برای انتخاب نواحی آزاد از کدام ابزار استفاده میشود؟ الف.) lasso ب.)marquee ج.) magnetic lasso د.) الف وج

9.برای کپی گرفتن از یک فایل از کدام فرمان استفاده میشود؟ الف.)ctrl+c ب.) Duplicate layer ج.) Duplicate د.) Copy

10. آیا ابزارهای pen & Move جزو ابزارهای انتخابی اند؟ الف.) بلی ب.) خیر

11.اگربخواهیم رنگ بخشی از یک عکس را تغییر دهیم از چه فرمانی استفاده میکنیم؟ الف.)paint Bucket ب.) varition ج.) Hue/saturation د.)ب وج

12.برای استفاده از ابزار pattern stamp کدام کلیدرا پایین نگه میدارید؟ الف.) Alt ب.) ctrl ج.) shift+A د.)shift

13.رنگهای مکمل این سه رنگ به ترتیب کدامند؟(قرمز- سبز- آبی) الف.)سبز-قرمز-زرد ب.)سبز-زرد-قرمز ج.)سبز-نارنجی-قرمز د.)سبز-قرمز-نارنجی

14.جهت ایجاد حرکت در برنامه image Ready کدام ابزار کاربردی است؟ الف.) Brush ب.) gradient ج.) select د.)Move

15.برای رنگی کردن یک تصویر سیاه وسفید ابتدا باید ..............؟ الف.) ناحیه مورد نظر راانتخاب نمود ب.)ازمنوی image روی Adjustment کلیک کنید ج.) ازمنوی image روی mode کلیک کرده وحالت رنگی آن را تغییر داد د.)الف و ب

nader918

Well-Known Member
2:د
3:د
4:اگه اشتب نکنم"ب
5:"ب""
الن کار دارم بعدا براتون میفرستم
یا علی

1.ج
2.د
3.الف
4.ب
5.ب
6.د
7.ب
8.ج
9.الف ولی تا اوجا که من دیدیم از فرمام ایمیج دپلیکیت استفاده می شه
10.خیر ولی با پن می شه انتخاب کرد
11.الف هست ولی با اون یکی ها هم که می شه مثلاً با هیو تمام عکس یا یه بخشی از عکس اگه ماسکش کنی
12.الف
13.د رنگ هایی که در چرخه رنگ یا هیو روبروی هم تند می گن مکمل از گوگل پیداش کردم :)
http://www.newdesign.ir/search.asp?id=449&rnd=7228
http://www.newdesign.ir/images/2009-1-19-harmony1.gif
14. احتمالاً مو جوابه چون معنی اش حرکته ولی تا حالا ندیدم کسیاز برنامه ایمیج ردی استفاده کنه
15.الف هست چون سیاه و سفید کردن به روش تغییر مود کار درستی نیست پس از ادجاستمنتها استفاده میکنیم سوالم که گفته ابتدا چکار می کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا