قابلیت جستجو در متن توسط نرم افزار مولتی مدیا

m.mahnani

New Member
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم
من یه سی دی autorun می خوام درست کنم که دارای متون زیادی می باشد، این متون حدودا 200-300 صفحه می باشد
با چه نرم افزاری می تونم این کار رو انجام بدم ، در ضمن مطلبی که خیلی مهمه اینه که قابلیت جستجو در متن رو می خوام
این متون هم به صورت فایل pdf و هم به صورت doc هستند !
نرم افزاری هست که بتونه درون متن و محتوای متن رو جستجو کنه ؟ اگه این کار همراه با برنامه نویسی هم انجام میشه ، لطفا زبان برنامه نویسی مورد نظر رو بگین
با تشکر:rose:

m.mahnani

New Member
من یه سی دی autorun می خوام درست کنم که دارای متون زیادی می باشد، این متون حدودا 200-300 صفحه می باشد
با چه نرم افزاری می تونم این کار رو انجام بدم ، در ضمن مطلبی که خیلی مهمه اینه که قابلیت جستجو در متن رو می خوام
نرم افزاری هست که بتونه درون متن و محتوای متن رو جستجو کنه ؟ اگه این کار همراه با برنامه نویسی هم انجام میشه ، لطفا زبان برنامه نویسی مورد نظر رو بگین

دوستان عزیز کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه ؟!
فکر نمی کردم که سوالم اینقدر سخت باشه !!!

m.mahnani

New Member
اینجا چرا اینجوریه !!!!!
یعنی کسی جواب سوال به این سادگی رو بلد نیست !!!!!!!!!!!!!!:shock:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...

دوست عزيز
شما به طور مستقيم امكان جستجو در متن فايل PDF رو نداريد مگه اينكه از ابزار Find خود نرم افزار PDF reader استفاده كنيد.
پيشنهاد من اينه كه يك ديتابيس ايجاد كنيد. مقداري از كلمات كليدي متن موردنظر و آدرس فايل مربوطه رو درون ديتابيس وارد كنيد. با جستجو كلمات كليدي كه در ديتابيس هست و برگردوندن آدرس نظير كلمات فايل رو اجرا كنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا