فیلم من "نقاب" و "مداد سبز من"

fayazbahram

Member

پیوست ها

• mask.jpg
    mask.jpg
    288.2 کیلوبایت · بازدیدها: 67
  • pencil.jpg
    pencil.jpg
    230.9 کیلوبایت · بازدیدها: 60

fayazbahram

Member
دوستان عزیز ، این لینک ها مال یه فستیوال آنلاین فیلم هست
داخل اون صفحه ها (زیر ویدئو) بخش vot وجود داره
لطفا با امتیازهایی که اونجا میدین رتبه ی فیلم رو ببرین بالا

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
از یک لحاظ جالب نبود، چون وقتی صورت نداری چطور ساعت رو نگاه میکنی و جاهای دیگرو میتونی ببینی ؟ باید اول یک ماسک بر میداشتی یا اینکه موقع خواب یک ماسک میداشتی و بعد از بیدار شدن ماسک عوض میکردی
موفقیت

ArTaBaZ

Well-Known Member
مداد سبز من رو الان دیدم ، جالب بود به نظرم
البته هر دو کار خوب بود ولی اولی به خاطر اون چیزی که گفتم یک جوری شده بود
موفقیتــ

fayazbahram

Member
سلام دوست عزیز
از یک لحاظ جالب نبود، چون وقتی صورت نداری چطور ساعت رو نگاه میکنی و جاهای دیگرو میتونی ببینی ؟ باید اول یک ماسک بر میداشتی یا اینکه موقع خواب یک ماسک میداشتی و بعد از بیدار شدن ماسک عوض میکردی
موفقیت

ممنون از نظرت دوست من
میدونی بحث اصلا فقط جلوه های ویژه نیست که بخواییم یک منطقی رو دنبال کنیم
اتفاقا این کار یک کار عمدی هست که ساعت رو نگاه میکنه ، تو خالی بودن کله نشانگر بی فکر و بدون تفکر بودن فرد و استفاده از ماسک های مختلف نشانی از متظاهر بودن این اراد است
اهمیت دادن یک فرد بی فکر به بحث زمان یک تناقض هست ، البته نه تناقض ساختاری ، تناقض شخصیتی کاراکتر فیلم

Leoric

Member
من دو تا کار رو دیدم . چون خودم افتر کار کردم چند تا نظر راجع بهشون دارم که فک کنم به ارتقا کارت کمک می کنه . در کار اول چیزی رو

که می بینم ایده ی زیبا اما اجرای متوسط ه . توی تمام کار من به عنوان یه بیننده تمام توجهم به صورت شخصیت بود که به صورت متوالی

بالا و پایین می شد نه بخش های دیگر کار . این اشتباه که فکر کنی ( بحث اصلا فقط جلوه های ویژه نیست ) . اتفاقا جلوه های ویژه تاثیر

زیادی رو میزاره و باعث میشه بییننده حرفت رو بهتر بگیره به جای اینکه مثلا مثل من هی به بالا و پایین شد صورت توجه کنه . من با نظر

دوستم موافقم . شاید به عنوان یه پیشنهاد می تونستی یه لحظه ی کوتاه رو برای تعویض ماسک در نظر بگیری . هم تاثیرش بیشتر بود .

هم بیشتر میتونستی روی اون چند ثانیه کار کنی . اما در رابطه با کار دوم نظر مشابه دارم . ایده ی جالب و پرداخت یه پله پایین تر . یکی

از چیزایی که در کار دوم جای خالیش احساس می شد افکت های صدایی و حتی در بعضی جاها افکت تصویری بود که می تونستن کمک

زیادی رو به کارت بکنن . مثلا صدای باد و شیشه ی کدر و مات که سوز سرما رو تداعی می کنه و در لحظه ی پایانی صدای گنجشگ ها و

نوری که از پنچره به روی مداد میفته که گرمی بهار رو تداعی می کنه . چیزایی که من گفتم جلو های ویژه ایی بودن که به نظرم کار و تمیز

تر می کنن . من کار اول رو بیشتر دوست دارم .ولی دو تا کار قشنگن و جای پرداخت دارن . ممنون

mychevy

Member
سلام دوست عزیز...
فیلمهات خوب بود!
تو جشنواره فیلم کوسالان هم شما حضور داشتید... من از پرسنل برگزاری جشنوراه بودم ... خوب یادمه پوسترهای کار شما من کد زدم!

موفق باشید!

fayazbahram

Member
من دو تا کار رو دیدم . چون خودم افتر کار کردم چند تا نظر راجع بهشون دارم که فک کنم به ارتقا کارت کمک می کنه . در کار اول چیزی رو

که می بینم ایده ی زیبا اما اجرای متوسط ه . توی تمام کار من به عنوان یه بیننده تمام توجهم به صورت شخصیت بود که به صورت متوالی

بالا و پایین می شد نه بخش های دیگر کار . این اشتباه که فکر کنی ( بحث اصلا فقط جلوه های ویژه نیست ) . اتفاقا جلوه های ویژه تاثیر

زیادی رو میزاره و باعث میشه بییننده حرفت رو بهتر بگیره به جای اینکه مثلا مثل من هی به بالا و پایین شد صورت توجه کنه . من با نظر

دوستم موافقم . شاید به عنوان یه پیشنهاد می تونستی یه لحظه ی کوتاه رو برای تعویض ماسک در نظر بگیری . هم تاثیرش بیشتر بود .

هم بیشتر میتونستی روی اون چند ثانیه کار کنی . اما در رابطه با کار دوم نظر مشابه دارم . ایده ی جالب و پرداخت یه پله پایین تر . یکی

از چیزایی که در کار دوم جای خالیش احساس می شد افکت های صدایی و حتی در بعضی جاها افکت تصویری بود که می تونستن کمک

زیادی رو به کارت بکنن . مثلا صدای باد و شیشه ی کدر و مات که سوز سرما رو تداعی می کنه و در لحظه ی پایانی صدای گنجشگ ها و

نوری که از پنچره به روی مداد میفته که گرمی بهار رو تداعی می کنه . چیزایی که من گفتم جلو های ویژه ایی بودن که به نظرم کار و تمیز

تر می کنن . من کار اول رو بیشتر دوست دارم .ولی دو تا کار قشنگن و جای پرداخت دارن . ممنون

ممنون دوست عزیز
در مورد نقاب آره راست میگی ، اولش میخواستم با ماژیک یه خطی رو روی صورت مشخص کنم که وقتی ماسک میکنم مسیرم مشخص باشه و اون بالا و پایین وجود نداشته باشه... اما حالا دارم با موچا ور میرم که با اون یه راهی برای اینکارا پیدا کنم (البته نه برای اصلاح کار ، برای کارای بعدی).. اما در مورد اینکه دیدن ساعت رو میزاشتم برای بعد از زدن ماسک نظر خاصی ندارم ، پس نظر تماشاگرمو قبول میکنم (-:
در مورد مداد سبز من هم راستش با تدوینگرم این تصمیم رو گرفتیم که تم کار بدون افکت و با موزیک باشه
اما در مورد نور و حرارتی که آخر از پنجره بیاد باهات موافقم
بازم ممنون از نظرت

fayazbahram

Member
سلام دوست عزیز...
فیلمهات خوب بود!
تو جشنواره فیلم کوسالان هم شما حضور داشتید... من از پرسنل برگزاری جشنوراه بودم ... خوب یادمه پوسترهای کار شما من کد زدم!

موفق باشید!

چه جالب
ولی متاسفانه من خودم نتونستم برا اختتامیه بیام
من هم براتون آرزوی موفقیت دارم

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام دوست عزیز
کارای جالب و پر معنایی بودند
تبریک میگم بهتون،خدا قوت بده
:rose:

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
بسیار عالی .
تراکینگ نقاب یکم تو چشم بود .
یادمه تو vimeo همچین چیزی رو دیده بودم .
در هر حال زحمت زیادی کشیده شده و ارزش دیدن داشت . موفق باشید دوست من :rose:

fayazbahram

Member
سلام من تازه عضو شدم نمیشه این فیلمارو دانلود کرد دوست دارم با دوستام شریکشون کنم یا اگه می شه واسم ایمیلش کنید

دوست من ممنون از نگاهتون ، گر برنامه internet download manager رو نصب کنید هنگام تماشای فیلم برای شما لینک دانلود میدهد

fayazbahram

Member
بسیار عالی .
تراکینگ نقاب یکم تو چشم بود .
یادمه تو vimeo همچین چیزی رو دیده بودم .
در هر حال زحمت زیادی کشیده شده و ارزش دیدن داشت . موفق باشید دوست من :rose:

ممنون مدیرجان ، راستش ترکینگ نیست ، به صورت دستی ماسک کردم واسه همین تو چشمه
چون این فیلما رو به حساب تجربه گذاشتم دیگه برا اصلاحش کاری نکردم

جدیدترین ارسال ها

بالا