فیلمبرداری از کامپیوتر

chipaunt

Member
دوستان سلام
من میخوام یه سی دی تبلیغاتی از کار شرکت درست کنم که مستلزم این هستش که بعضی از مراحل کار رو در حین انجام و کار با کامپیوتر فیلم بگیرم از نرم افزار hyper cam استفاده کردم اما full size قبول نمی کنه ! نمی دونم به خاطر رجیستر نبودنشه یا چیز دیگه؟!!!
به هر حال اگر دوستان در این مورد بهم کمک کنن خیلی ازشون ممنون میشم.:wink:

bahman.psd

Member
از برنامه پایین استفاده کن اون که شما داری حافظه زیادی اشغال می کنه واسه همین فول سایز جواب نمیده
SnagIt 8.2

بهترین برنامه برای این منظور همون نرم افزار camtasia studio 4 هستش
اخرین نسخه از برنامه هم هست. تا حالا چندین جایزه برده و تمامی سی دی های آموزشی معروف رو هم با همین برنامه میسازن.

از این سایت باید بگیریش

www.techsmith.com

کرکش رو هم بگرد پیدا میکنی

***UNIQUE***

Active Member
این برنامه snagit با فارسی مشکل نداره؟
من با FlashScreen کار کردم ولی با فارسی درست کار نمیکنه همه حروف برعکس میان.
باید با نرم افزار خاصی توی این برنامه فارسی نوشت؟ برنامه snagit این مشکل رو نداره؟

nima_dir

Active Member
سلام
من با hypercam كار كردم بخوبي هم كار ميكرد.
camtazia به اين دليل خوب نيست كه كد گذاري ميكنه فيلم رو و براي نمايشش بايد روي سيستم مقصد نصب بشه
با snagitهم كار كردم اون هم خوبه

***UNIQUE***

Active Member
سلام
از راهنماییتون ممنونم.
برنامه خوبی بود اما من به یه مشکل کوچیک برخوردم توی برنامه FlashScreen میونستم فیلم رو ویارایش کنم بعد مثلا" یه TextBox به چندین فریم فیلم اضافه کنم و داخل اون توضیحاتی بنویسم که موقع نمایش فیلم اون توضیحات در داخل اون TextBox نمایش داده بشه، توی snagit چطوری میتونم اینکارو انجام بدم، هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم
لطفا" راهنمایی کنید

***UNIQUE***

Active Member
من میخوام وقتی فیلمبرداری کردم بتونم توی یه فریمهای خاصی یه متن بنویسم که بعدا" توی فیلم نمایش داده بشه
در برنامه screenFlash نتونستم مستقیم فارسی بنویسم (نمیدونم راهی برای فارسی نوشتن داره یعنی باید از فارسی سازها استفاده کرد؟)
برنامه Hypercam رو هم تست کردم اون هم با فارسی مشکل داره. نتونستم توش فارسی بنویسم بعضی حروف نمیاد یا اگر لانگلیسی بینشون بنویسم ترتیب کلمات متنم بهم میریزه.
در برنامه snagit هم نمیدونم چطوری باید به یه فریم های خاصی متن اضافه کنم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم، میشه اینکارو اونجا انجام داد ؟ با فارسی مشکل نداره ؟. ضمنا" کار کردن با snagit از screenFlash مشکل تره، و خیلی سیستمم موقع استفاده کند میشه، نمیخوام برنامه سنگین باشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید با چه برنامه ای میتونم این کارو انجام بدم هم سنگین نباشه هم چطوری فارسی بنویسم ؟
این فایل هایی که می سازن مثل همین آموزش Swish که در همین انجمن ها گذاشته بودن و متن های فارسی بین فیلم روی فریم ها نوشته بود با چه برنامه ای و چطوری کار کرده بودن؟

دوستان سلام
من میخوام یه سی دی تبلیغاتی از کار شرکت درست کنم که مستلزم این هستش که بعضی از مراحل کار رو در حین انجام و کار با کامپیوتر فیلم بگیرم از نرم افزار hyper cam استفاده کردم اما full size قبول نمی کنه ! نمی دونم به خاطر رجیستر نبودنشه یا چیز دیگه؟!!!
به هر حال اگر دوستان در این مورد بهم کمک کنن خیلی ازشون ممنون میشم.:wink:

سلان دوست عزیز
من با hyper cam کار کردم و به مشکلی بر نخوردم. به این صورت که اول روی Select Region کلیک کردم و برای انتخاب محدوده فیلمبرداری از بالای صفحه دسکتاپ تا پایین سمت راست را انتخاب کردم و هیچ مشکلی هم پیش نیومد.
:D

من میخوام وقتی فیلمبرداری کردم بتونم توی یه فریمهای خاصی یه متن بنویسم که بعدا" توی فیلم نمایش داده بشه
در برنامه screenFlash نتونستم مستقیم فارسی بنویسم (نمیدونم راهی برای فارسی نوشتن داره یعنی باید از فارسی سازها استفاده کرد؟)
برنامه Hypercam رو هم تست کردم اون هم با فارسی مشکل داره. نتونستم توش فارسی بنویسم بعضی حروف نمیاد یا اگر لانگلیسی بینشون بنویسم ترتیب کلمات متنم بهم میریزه.
در برنامه snagit هم نمیدونم چطوری باید به یه فریم های خاصی متن اضافه کنم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم، میشه اینکارو اونجا انجام داد ؟ با فارسی مشکل نداره ؟. ضمنا" کار کردن با snagit از screenFlash مشکل تره، و خیلی سیستمم موقع استفاده کند میشه، نمیخوام برنامه سنگین باشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید با چه برنامه ای میتونم این کارو انجام بدم هم سنگین نباشه هم چطوری فارسی بنویسم ؟
این فایل هایی که می سازن مثل همین آموزش Swish که در همین انجمن ها گذاشته بودن و متن های فارسی بین فیلم روی فریم ها نوشته بود با چه برنامه ای و چطوری کار کرده بودن؟

پاسخ

سلام دوست عزیز
نمی دونم منظورت را درست فهمیدم یا نه. ولی من هم این مشکل را با برنامه یولید ویدئو استدیو9 پیدا کرده بودم و نمی تونستم فارسی بنویسم به خاطر همین برای درست کردن یه کلیپ که حاوی تصویر و متن فارسی بود. اول کل کارم را با برنامه یولید ویدئو استدیو درست و تنظیم کردم بعد بردمش تو همین WINDOWS MOVIE MAKER خود ویندوز و متنها را اونجا گذاشتم و مشکلی هم پیش نیومد. باز هم اگر مشکلت حل نشد بگو تا ببینیم چیکار می شه کرد.

جدیدترین ارسال ها

بالا