فیلتر کردن بدن مدلها برای مجله خیاطی !؟

hessam123

Member
سلام.
قراره تو یک مجله ای کار کنم به عنوان طراح. یه مشکلی دارم که امیدوارم قبل از اینکه دیر بشه یه دوستی اینجا بهم جواب بده.
میخوام عکسها رو مثل این 2 مدلی که زیر گذاشتم بشه فیلتر کرد. و بدن رو از لباس جدا کرد ولی حذف نکرد و به صورت یا خطی یا سفید رنگ درآورد.
ممنون میشم راهنمایی کنید

پیوست ها

• kook.jpg
    kook.jpg
    115.4 کیلوبایت · بازدیدها: 22
  • kook3.jpeg
    kook3.jpeg
    28.9 کیلوبایت · بازدیدها: 29

no.love

Member
[FONT=&quot]سلام دوست عزیز.[/FONT]
[FONT=&quot]این آموزشی که شما درخواست کردید همش به سلیقه و میزان حرفه شما به فتوشاپ مربوط میشه.[/FONT]
[FONT=&quot]فکر نمیکنم فیلتر و پلاگین آماده ای برای این کار وجود داشته باشه .[/FONT]
[FONT=&quot]من یه آموزش ساده در این موضوع برای شما گذاشتم بخونید امیدوارم که تونسته باشم کمکی کنم.[/FONT]
[FONT=&quot]1.ابتدا عکس مورد نظرتون رو در محیط فتوشاپ وارد کنید.[/FONT]
[FONT=&quot]2. یک براش انتخاب کنید و[/FONT][FONT=&quot]hardness[/FONT][FONT=&quot] اونو روی[/FONT][FONT=&quot]0%[/FONT][FONT=&quot]بزارید[/FONT][FONT=&quot].

[/FONT]
[FONT=&quot]mask mode[/FONT][FONT=&quot] 3.[/FONT][FONT=&quot]از منوی ابزار [/FONT][FONT=&quot]را انتخاب کنید.
kk38ng8niimvx86r258u.jpg
[/FONT]
[FONT=&quot]یا کلید Q را بزنید.
4.[/FONT]
[FONT=&quot]حال با دقت فقط بدن مدل را انتخاب کنید مانند زیر:
d0kboz5u3lkwyljaza3.jpg

[/FONT]
[FONT=&quot]Q[/FONT][FONT=&quot]5.[/FONT][FONT=&quot]کلید[/FONT][FONT=&quot]را بزنید تا از حالت ماسک مود خارج شویم حالا کلید )[/FONT][FONT=&quot]ctrl[/FONT][FONT=&quot]+[/FONT][FONT=&quot]shift[/FONT][FONT=&quot]+[/FONT][FONT=&quot]i[/FONT][FONT=&quot]([/FONT][FONT=&quot] را فشار دهید تا قسمت مورد نظر به حالت انتخاب تبدیل شود.
6.[/FONT]
[FONT=&quot](شما میتونید با استفاده از [/FONT]Refine edge[FONT=&quot] محل مورد نظرتونو با دقت بیشتری انتخاب کنید.)[/FONT]
[FONT=&quot]
dov78u9zvgbyju3gu7.jpg
[/FONT]

[FONT=&quot]6.[/FONT]
[FONT=&quot](کنترل[/FONT][FONT=&quot]+C[/FONT][FONT=&quot]) را فشار دهید تا قسمت انتخابی کپی شود و با فشار دادن [/FONT][FONT=&quot]کلید[/FONT][FONT=&quot]past[/FONT][FONT=&quot]) محل کپی شده را [/FONT][FONT=&quot]v[/FONT][FONT=&quot](کنترل+[/FONT][FONT=&quot]کنید.[/FONT]
[FONT=&quot]7.[/FONT]

[FONT=&quot]حالا شما میتوانید از منوی[/FONT]
variations[FONT=&quot]<[/FONT]image>adjustment[FONT=&quot] مدلتونو به هر رنگی که میخواید تغییر دهید.[/FONT]
[FONT=&quot]میتونید با کمی سلیقه به یه عکسی شبیه عکس زیر برسید که متاسفانه من زیاد وقت نداشتم برای این کار.:green:[/FONT]

[FONT=&quot]
baeu08hpeke3oy7ph46.jpg

[/FONT]

hessam123

Member
همینم عالی بود. خودم با استفاده از این آموزشتون تونستم بدن رو سفید کنم و خیلی خوب شد.
حالا سوال اینه که چطوری میشه مثلا یه حالتی براقش کرد؟! راهی داره؟! یکم شاین بشه

no.love

Member
بازم سلام.
اگه منظورتون براق کردن نوری هست که باید بدن رو انتخاب کنید بعد به منوی image>adjustment>levels برید و با تغییر دادن پوزیشن جهتها میتونید نور و میزان شفافیت عکسو تغییر دهید.
راههای زیادی برای براق کردن وجود داره که این موضوع بخشی ازش بود.

hessam123

Member
منظورم level نبود.
میخواستم یه پلاستیک براق بشه. که از فیلتر آرتیستیک / پلاستیک وارپ استفاده کردم که نتیجه کار عالی بود.
در کل با کمک راهنمایی شما دوستان چیزی که میخواستم دقیقا بدست اومد. البته از سیمین عزیز هم به خاطر گذاشتن راهنمای pentools ممنونم که خیلی کمکم کرد.

نتیجه نهایی کار این شد :

پیوست ها

• after-true2.png
    after-true2.png
    274.7 کیلوبایت · بازدیدها: 17

hessam123

Member
اینم طرح دوم. بازم از همه بچه ها و مجید آنلاین ممنونم. خیلی کمکم کردید.

پیوست ها

• 1.png
    1.png
    389.3 کیلوبایت · بازدیدها: 17

no.love

Member
بازم میگم اینجور طراحی ها فقط سلیقه میخواد.
شما میتونید با کمک فیلترهای رنگی که اشاره کردم(در منوی image>adjustment) ابتدا نور رو تنظیم کنید.
1- با استفاده از ابزار Dodge tool میتونید بصورت دستی سایه روشن بزنید و نقاطی که تابش نور دارد را با دقت و سلیقه زیاد کنید.
2-میتونید بدن رو از عکس جدا کنید و در یک لایر جدید اونو ایجاد کنید و با کپی گرفتن از لایر و قرار دادن blen mode به حالت color doge و گزینه های دیگه بدن رو به حالت نورانی تر نشون بدین.
3-بدن رو انتخاب کنید به منوی filter gallery برید و فیلتر diffuse glow رو انتخاب کنید.
راه خیلی زیاده شما میتونید با کمی حوصله و استفاده از روشهای بالا یه چیزی زیبا تر از عکس نمونه بسازید.
امیدوارم موفق باشید.:paint:

hessam123

Member
با وجود اینکه مدتهاست دارم نقاشی می کنم و از طرفی با فتوشاپ کار می کنم هر روز نکته تازه ای یاد میگیرم. و این خیلی لذت بخشه که بتونی راحت ایده هات رو پیاده کنی...
انصافا این فوروم یکی از بهترین فوروم های ایرانه و حتی دنیاست. چون همه واقعا متخصص هستن و کسی از ارائه اطلاعاتش کوتاهی نمی کنه.

hessam123

Member
مشکل جدید. از من خواسته شده یه همچین طرحی رو بزنم.
آخه صورت رو چطوری میشه اینطوری درآورد؟
کلا چجوری؟ :(

پیوست ها

• Untitled-5.jpg
    Untitled-5.jpg
    314.4 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • Untitled-6.jpg
    Untitled-6.jpg
    202.2 کیلوبایت · بازدیدها: 8

no.love

Member
اگه عجله ندارید توی این هفته آموزش ساخت کلی یه مدلو واستون مینویسم تا تو کارتون موفق تر باشید.
:paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا