فیت کردن تکست در این دیزاین

nsadra

Member
سلام دوستان عزیز.
از حضور گلتون دو تا سوال دارم امیدوارم کمکم کنید:
1. وقتی که یه متنی رو توی این دیزاین place کردیم ولی بعد خواستیم سایز کار رو تغییر بدیم مثلا a4 رو به a5 تبدیل کنیم، سایز کلی که با مستر حله، اما سایز تکستها رو چطوری باید کلی تغییر داد؟ میشه؟ راهی داره یا اینکه باید تک تک تکستها رو دستی تغییر داد؟
2. وقتی که متن یا عکسی رو می خوایم place کنیم، برای اینکه کاملا فیت حاشیه های داده شده place شه؟ چی؟ اون رو چطوری باید فیت کرد؟ فکر می کنم بچه هایی که کار فرم بندی انجام می دن می تونن به این دو سوال من پاسخ بدن.
ممنون از لطف همگی تون:)

kavir-m

New Member
1 - سلام.میتونید برای متن هاتون styles بسازید.همه ی متن هاتون رو با اون ست کنید.و بعد برای تغییر هر سایزی فقط تنظیمات styles را تغییر دهید.همه ی متن هایی که با اون ست شدن با هم تغییر می کنند.
2 - برای متن میتونید توی مستر یک کادر بسازید و بعد از place کردن متن فقط لازمه روی کادر ساخته شده کلیک کنید.اگه شیفت رو هم بگیرید توی همه ی صفحات تا آخر فیت میشه و اتوماتیک لینک میشه.برای عکس هم بستگی داره کادر مورد نظر رو چه جوری ساخته باشید.ولی من معمولا یک عکس رو ابتدا placeمیکنم .بعد با ابعاد مورد نظرم تنظیم میکنم.موقعplace عکس جدید ،عکس تنظیم شده رو انتخاب میکنم و بعد عکس جدید رو جای اون placeمیکنم. :wink:

NojanServer

Member
سلام دوستان عزیز.
از حضور گلتون دو تا سوال دارم امیدوارم کمکم کنید:
1. وقتی که یه متنی رو توی این دیزاین place کردیم ولی بعد خواستیم سایز کار رو تغییر بدیم مثلا a4 رو به a5 تبدیل کنیم، سایز کلی که با مستر حله، اما سایز تکستها رو چطوری باید کلی تغییر داد؟ میشه؟ راهی داره یا اینکه باید تک تک تکستها رو دستی تغییر داد؟
2. وقتی که متن یا عکسی رو می خوایم place کنیم، برای اینکه کاملا فیت حاشیه های داده شده place شه؟ چی؟ اون رو چطوری باید فیت کرد؟ فکر می کنم بچه هایی که کار فرم بندی انجام می دن می تونن به این دو سوال من پاسخ بدن.
ممنون از لطف همگی تون:)

به نظرم فقط یک راه حل دارید، اگر عکس هایی که استفاده کردید، در داخل متن باشه می تونین همه صفحات رو پاک کنین و با ساختار جدید صفحه بسازید و متن رو با نگه داشتن کلید Shift مجددا بریزید. برنامه به طور خودکار همه صفحات رو از اول می سازه ولی قطعا تنظیمات اولیه به هم خواهد خورد.

yaran-777

Member
سلام
مثلا ما سه ستونه کار میکنیم بعد معلوم میشه که باید چهار ستونه باشه ستون چهارم رو اضافه میکنیم و بعد گزینه layot adjustment رو میزنیم. نمی دونم در مورد سوال شما هم این گزینه جواب میده یا نه .من اینو بلدم باز میگردم چیزی پیدا کردم خبرتون میکنم.

nsadra

Member
ببینید دوستان از لطفتون واقعا ممنون. اما مشکل من اینه که فایل رو A5 بستم بعد مشتری تصمیم گرفته کار رو تبدیل به a4 کنه خب اندازه کاغذ و حواشی رو درست کردم. کار معرفی کلیه کتابهایی هست که در یه مورد خاص مثلا معلم تهیه شده، کل شناسنامه کتابها + فیپا و... یه پاراگراف هم چکیده اومده خب من اینها رو با استایل بندی به اصطلاح طراحی کردم مثلا برای کلمه عنوان یکسری خصوصیات در نظر گرفتم و برای جمله ای که جلوش میاد یکسری دیگه. یعنی اینکه اگر بخوام از اول Place کنم، دوباره باید دونه دونه کلیک کنم و استایل رو بزنم. پس ترجیح اینه که با گرفتن هندلهای تکست هر صفحه اونو توی حاشیه جدید جا بدم. گفتم شاید راه اتوماتی وجود داشته باشه که با یک یا چند حرکت اتومات بتونم کل تکست رو بزرگ کنم.
منظورم هم از شی یا تصویر اینه که دیدم توی لیتوگرافی کسایی که فرم بندی می کنن خیلی سریع pdf ها رو توی صفحه می اندازند حتما باید یه راهی وجود داشته باشه که این صفحات دقیقا بیفته توی چهارچوب صفحه وگرنه اگر بخان دونه دونه دقت کنن مثلا برای یک کتاب 200 صفحه ای خب خیلی زمان می بره. اما اونها خیلی سریع اینکارو می کنن.
ممنون از توجهتون. :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا