bubo3d
کاربر متخصص انیمیشن
ممنون به خاطر نظراتت
یکی از نمونه کار هات دیدم ومی دونم این کاره ای لازم نیست خودتو به ما اثبات کنی
من آدم انتقاد پذیری هستم وهرچه تندتر انتقاد کنید باور کن انگیزه هام برای کار بیشتر می شه
باورکن این نمونه کارای در پیت رو گذاشتم که ازم انتقاد کنید چون یه هفته است کار نمی کنم وانگیزه هام یه ذره کم شده بود شاید این حرفم کمی مغرورانه باشه اما سطح خودمو یکی دو لول بالاتر از این نمونه کار می دونم
به نظر من آدم تو هر کاری که وارد می شه باید خودشو قبول داشته باشه واعتماد به نفس داشته باشه البته نه از نوع کاذبش تا بتونه موفق باشه
ایرانی ها باهوش ترین مردمان دنیا هستند پس ما هم می تونیم بهترین انیماتورهای دنیا باشیم فقط لازمه اراده کنیم و یه یا علی بگیم
آهان حالا شد عزیز خیلی خوشحالم کردی. رفیقانه و دوستان بحث و گفتو گو برای پیشرفتمون
حالا من میتونم بگم منظورم از روتو چی بود: تو که الان دیگه خودت این کاره ای من اون روتویی که تو آموزشام گذاشتم برای اوناس که تازه شروع کردن نه تو. منظور من از روتویی که بهت گفتم اینه که خودت توپ رو بندازی و ببینیش و انیمیتش کنی. که من خودم هم برای تست خودم بعد 5سال این کار رو کردم تا از صفر شروع کنم.
در مورد روتو کاراکتر هم منظورم انیمیت کارای دیگرون نبود. تو با گوشیت از خودت فیلم بگیر. این یعنی هنر بازیگزی + هنر انیمیت و edit برای رسودن به حالت فانتزی که خودت 100% بلدی. همون طور که دارن برای انیماتور های اون ور کلاس بازیگری میذارن.
کل حرف های من همین بود ریفیق. اگه آدم پشتکار داشته باشه و مقداری هم هنرش رو بدون میشه به حد اونا رسید اصلا و اصلا دست نیافتنی نیست که خودتم باز میدونی. اصلا چرا من اینا رو گفتن همش رو که خودت میدونی والا منم بیکارمآآآآآ
اگه من هم تو قسمت آموزشی که گذاشتم کمک کنی ممنون میشم. مطمئنا خیرش هم خدا بهت میده. برای پیشرفت این بخش. لینکش رو تو امضام گذاشتم عزیز
حق یارت