فوکس

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
ببخشبد خوب متوجه نشدم. focus منظورتونه؟
اگه اینه خو به دو روش
1. تو تنظیمات دوربین در قسمت Multi_pass خودش چنین چیزی داره که با تنظیم target distance میتونی قسمت تمرکز شده یا focus رو معین کنی که فکر کنم در چندین سال اخیر کسی از این روش استفاده کرده باشه.
2. استفاده از تنظیمات plugin renderer که تو قسمت camera هر renderer میتونی پیداش کنی
3. استفاده از plugin Final Dof که برای شرکت cebas ـه که تو بخش rendering> Effect اضافه میشه و نصبت به روش های دیگه سبک تره.

تو هر قسمت هم شما باید با تنظیماتی که داره مرکزیت دوربین یا همون focus و مقدار تاثیر گذاریه focus بر اساس فاصه اجسام از مرکز دوربین و مقدار Flow یا محو شدن اجسام رو تایین کنی.

HITMAN 47

Member
ممنون ولی راستش رو بخوایی هیچی نفهمیدم
اگر میشه خواهش کنم که راحت ترین راهشو بگید و اگر میشه توضیح کامل بدید ممنون میشم واقعا مرسی

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
تازه شروع به کار کردی؟ اگه آره خوب سخته میشه
مثلا اول باید بگی با چی میخوای Render کنی. یعنی با چه سیستم رندری. مثلا scan line که پیش فرض مکسه یا mental ray و یا Vray و یا اینکه با Final render ؟ اینها ابزارهای رندر و خورجی گرفتنن که باهاشون نور تنظیم و حتی جنس اجسام رو مشخص میکنن.
حالا باید ببینیم شما تا چه حد کار کردین و از اینا اطلاع دارین که من و دوستان ببینم از کجا برات توضیح بدیم.

HITMAN 47

Member
ببینید
من تقریبا تازه شروع به کار کردم و از رندر خود نرم افزار استفاده میکنم
من فقط طرز فوکس کردن رو میخوام
ممنون

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
خوب شما اول برو یه این قسمتی که میگم. از منوی بالا rendering > effects و بعد add و حالا از این لیست Depth of field رو انتخاب کن و در قسمت camera توسط pick cam دوربین و تو قسمت focal point مرکز یا همون target دوربینت رو انتخاب کن و دو گزینه ی Focal node و custom رو بذار روی use camera تا نخوای با تنظیمات اون پایین نقطه ی focus ـت رو مشخص کنی.
اینم بگم این نوع focus دادن کیفیت خویب نداره و خیلی وقته منسوخ شده.
اگه با renderer های دیگه کار کنی خیلی بهتر نتیجه میگیری.
حق یارت

HITMAN 47

Member
اقا یه زحمت دیگه
نمیشه این رو انیمیتش کرد؟
یعنی منظورم اینه که
مثلا ما یه قوری داریم که از کادر دوربین خارجه و هنوز فوکوس نشده
ولی وقتی قوری ما داخل کادر شد اونوقت فوکوس بشه
اگه میشه این رو هم بگشد ممنون

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
شما میخواین اول همه جا واضح باشه؟ درسته؟
اگه این رو میخواین تو تنظیمات focus که گفتم در آخر پنجره Horiz Focal loos و vert Focal loos رو انیمیت کنید. البت اول توسط اون قفط جفتشون رو به هم فقل کنید تا عددشون با هم تغییر کنه.

HITMAN 47

Member
ممنون
ولی اینجوری از فریم یک شروع میشه
من میخوام مثلا از فریم یک تا فریم 20 همه جه واضح باشه
از فریم 20 مثلا تا فریم 40 تازه عمل فوکس شروع شه

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
خوب شما باید key frame عدد 0 رو بذاری رو فریمی که میخوای
مثلا یه key frame صفر روی فریم 20 بزنی تا از اونجا شروع بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا