فونت نستعلیق

با سلام به دوستان .

آقا من میخوام فونت نستعلیق تو فتوشاپ بنویسم . اما با فونتی که هست نمیشه . باید چی کار کنم !؟!!!

اگه دوستان فونت هایی همچون نستعلیق و .. دارن لطف کنن بزارن .

ممنون

Erfan

Active Member
دوست من این فونت ایران نستعلیق کاربرد اصلیش توی نرم افزار های آفیس هست و بهترین روش برای استفاده از فونت نستعلیق، استفاده از یکی از نرم افزار های کلک یا چلیپا یا میرعماد هست.

:rose:

salam

مرسی از راهمایی .
میشه این برنماه ها رو بزارید ؟!!!

و نحوه استفاده . البته من چلیپا دارم اما هر کار می کنم نمی دونم چه جوری باید روی طرح بنر یا کارت ویزیت نستعلیق بنویسم و یا وارد کنم .

ممنون میشم راهنمایی کنید .

Erfan

Active Member
خب دوست من نرم افزارهایی که عرض کردم هم روی نت موجود هست و هم میتونید از بیرون تهیه کنید.
اگر در این فروم چنین نرم افزارهایی برای دانلود گذاشته نمیشه برای حفظ حقوق کپی رایت نرم افزارهای ایرانیان است.

masijoon

Member
دوست من این فونت ایران نستعلیق کاربرد اصلیش توی نرم افزار های آفیس هست و بهترین روش برای استفاده از فونت نستعلیق، استفاده از یکی از نرم افزار های کلک یا چلیپا یا میرعماد هست.

سلام أقا عرفان
درسته. ولي كفتم شايد با همينم كارشون راه بيفته. اكه بخوان ميتونن از هر نرم افزاري استفاده كنن. ممنونم

موفق باشين:rose:

:Mohsen:

کاربر باتجربه
البته اگه از نسخه me فوتوشاپ استفاده کنی میتونی از فونت irannastaliq , neirizi که برای word کاربرد داره استفاده کنی و مستقیم تو خود فوتوشاپ تایپ کنی
البته به کلک نمیرسه ولی کار راه اندازه
در ضمن این دوتا فونت رایگانن

michealwiper

Active Member
البته اگه از نسخه me فوتوشاپ استفاده کنی میتونی از فونت irannastaliq , neirizi که برای word کاربرد داره استفاده کنی و مستقیم تو خود فوتوشاپ تایپ کنی
البته به کلک نمیرسه ولی کار راه اندازه
در ضمن این دوتا فونت رایگانن
نه آقا من از همون نسخه me استفاده میکنم ولی نمیشه از فونت ایران نستعلیق استفاده کرد بضی از حروفو خراب مینویسه
مسخرس اسپصلن

جدیدترین ارسال ها

بالا