فونت نستعلیق در word2003و 2007

mani.alone

Member
پيشنهاد می‌کنم شما هم اين فونت را دانلود کرده و از اين خط لذت ببريد. برای راحتی کار می‌توانيد آنرا مستقيم از اينجا دانلود کرده و پس از غير فشرده کردن (Unzip) آنرا روی کامپيوتر خود نصب نمائيد. مراحل نصب به ترتيب زير است:
Start > Settings > Control Panel > Fonts > File > Install New Font...
در اين پنجره ابتدا شاخه‌ای (Folder) که فايل فونت (IranNastaliq.ttf) را از حالت فشرده خارج کرده‌ايد، باز کرده، سپس خود فونت (IranNastaliq) را انتخاب کنيد تا نصب شود. حال می‌توانيد از اين خط در هنگام نوشتن لذت ببريد.

اگر به مشکلی برخورديد، با کمال ميل در خدمت هستم.

http://blog.1saeed.com/dl/IranNastaliq.zip

sm.jr

New Member
پيشنهاد می‌کنم شما هم اين فونت را دانلود کرده و از اين خط لذت ببريد. برای راحتی کار می‌توانيد آنرا مستقيم از اينجا دانلود کرده و پس از غير فشرده کردن (Unzip) آنرا روی کامپيوتر خود نصب نمائيد. مراحل نصب به ترتيب زير است:
Start > Settings > Control Panel > Fonts > File > Install New Font...
در اين پنجره ابتدا شاخه‌ای (Folder) که فايل فونت (IranNastaliq.ttf) را از حالت فشرده خارج کرده‌ايد، باز کرده، سپس خود فونت (IranNastaliq) را انتخاب کنيد تا نصب شود. حال می‌توانيد از اين خط در هنگام نوشتن لذت ببريد.

اگر به مشکلی برخورديد، با کمال ميل در خدمت هستم.

http://blog.1saeed.com/dl/IranNastaliq.zip
باعرض سلام
من فونت نستعلیق را در word2007 نصب می کنم ولی هنگام پرینت فونت نتستعلیق به صورت به هم ریخته چاپ می شود. لطفاً راهنمایی فرمائید؟
باتشکر

the_king

مدیرکل انجمن
باعرض سلام
من فونت نستعلیق را در word2007 نصب می کنم ولی هنگام پرینت فونت نتستعلیق به صورت به هم ریخته چاپ می شود. لطفاً راهنمایی فرمائید؟
باتشکر

مربوط به درایور Printer ئه، بعضی از درایور ها با حروف فارسی مشکل دارند، بعضی هاشون با گرافیک های پیچیده و ...
از یک Printer مجازی یا PDF ساز به عنوان واسطه استفاده کنید، فرضا اول یک PDF از روی اون متن بسازید و بعد
PDF رو چاپ کنید یا اول بجای Printer اصلی تون خروجی Print رو به Microsoft XPS Document Writer ارسال کنید
و بعد از اینکه اون فایل xps رو در جایی Save کردید روی فایل اش دو بار کلیک کنید تا با XPS Viewer باز بشه و با امکانات
Print داخل XPS Viewer توسط Printer اصلی تون چاپ اش کنید.

sm.jr

New Member
راهکار بسیار خوبی بود. از راهنمایی شما تشکر می کنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا