سلام من هرکاری میکنم که فونت فارسی در فتوشاپ به هم بچسبن نمیشه چکار کنم؟:shock:
م مهران.گودرزی New Member Oct 7, 2011 #1 سلام من هرکاری میکنم که فونت فارسی در فتوشاپ به هم بچسبن نمیشه چکار کنم؟
ArTaBaZ Well-Known Member Oct 7, 2011 #2 سلام پاسخ بصورت تصویری پیوست ها learn.jpg 119.7 کیلوبایت · بازدیدها: 16
V vaeid New Member Oct 11, 2011 #3 فتوشاپی که استفاده می کنی نصب کرده اید یا پرو تیبل هست ؟ اگر پروتیبل هست این مشکل رفع شدنی نیست وباید یه نسخه دانلود کنی و نصبش کنی . اگر هم نصب کرده ای روشی که ArTBaZ-2010گفته کاملا درسته.
فتوشاپی که استفاده می کنی نصب کرده اید یا پرو تیبل هست ؟ اگر پروتیبل هست این مشکل رفع شدنی نیست وباید یه نسخه دانلود کنی و نصبش کنی . اگر هم نصب کرده ای روشی که ArTBaZ-2010گفته کاملا درسته.
no.love Member Oct 15, 2011 #4 مهران.گودرزی گفت: سلام من هرکاری میکنم که فونت فارسی در فتوشاپ به هم بچسبن نمیشه چکار کنم؟ کلیک کنید تا باز شود... فتوشاپ me نصب کن تا دیگه مشکل فارسی نویسی نداشته باشی.
مهران.گودرزی گفت: سلام من هرکاری میکنم که فونت فارسی در فتوشاپ به هم بچسبن نمیشه چکار کنم؟ کلیک کنید تا باز شود... فتوشاپ me نصب کن تا دیگه مشکل فارسی نویسی نداشته باشی.