فونت فارسي

hamidhp

Active Member
با سلام

وقتي از فونت هاي فارسي مانند B_Zar استفاده مي كنم نمي شود در يك TextBox هم فارسي و هم انگليسي تايپ كرد ، چگونه اين مشكل را حل كنم.

در ضمن چگونه مي توان فونت و سايز گروهي از TextBox ها را با هم عوض كرد.

و در آخر مثلاً اگر 100 تا textbox داشته باشيم چگونه مي توانيم براي آنها Search بسازيم

با تشكر

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
اصولا فونتهايي كه با B شروع ميشن اسكريپ فقط Arabic دارن و براي تايپ متون انگليسي احتياج به فونتي داريد كه اسكريپت Western داشته باشه. يا داراي هر دو نوع اسكريپت باشه تا بشه همزمان هم فارسي و هم انگليسي تايپ كرد.

فونتهايي مثل tahoma يا arial از اين نوع هستن يعني هم اسكريپت Arabic دارن و هم اسكريپت Western به همين جهت ميشه هم فارسي و هم انگليسي تايپ كرد اما فونت B_Zar رو نميشه.

متاسفانه تو بيلدر چنين قابليتي وجود نداره. و بايد تك تك سايز ، فونت و رنگ اشياء TextBox رو تغيير بديد.

و در آخر مثلاً اگر 100 تا textbox داشته باشيم چگونه مي توانيم براي آنها Search بسازيم
منظورتون از Search رو واضح تر بيان ميكنيد؟ چه جور جستجويي ميخوايد رو TextBox داشته باشيد؟ !!! :shock:

the_king

مدیرکل انجمن
با سلام

وقتي از فونت هاي فارسي مانند B_Zar استفاده مي كنم نمي شود در يك TextBox هم فارسي و هم انگليسي تايپ كرد ، چگونه اين مشكل را حل كنم.

با تشكر

اگه اسم TextBox ها با یک شماره از هم تفکیک شده (مثلا EditBox و EditBox1 و EditBox2 و EditBox3 و ...)
از کد زیر استفاده کنید :
کد:
objname$='[B]EditBox[/B]'
fontname$='[B]Tahoma[/B]'
style$='[B]regular[/B]'
size$='[B]12[/B]'
script$='[B]0[/B]'
effect$='[B]none[/B]'
n = [B]100[/B]

fontall$='FONTALL='+fontname$+'|'+style$+'|'+size$+'|'+script$+'|'+effect$+'|'
obj$=objname$
For i=0 To n
  SetObjectParam("obj$","fontall$")
  j=i+1
  obj$=objname$+CHAR(j)
Next i
توی کد بالا n حداکثر شماره رو توی اسم شون مشخص می کنه.

اما اگه اسم TextBox ها شباهتی به همدیگه نداره، بایستی اسمشون رو دونه دونه مشخص کنید (بین اسم
هر کدوم کاراکتر , قرار بدهید) :
کد:
objname$='[B]ALI,REZA,Hasan,Babak,MyInput,Result[/B]'
fontname$='[B]Tahoma[/B]'
style$='[B]regular[/B]'
size$='[B]12[/B]'
script$='[B]0[/B]'
effect$='[B]none[/B]'

fontall$='FONTALL='+fontname$+'|'+style$+'|'+size$+'|'+script$+'|'+effect$+'|'
c$=','
For i=1 To Infinity
  pos=POS(c$,objname$)
  If (pos=0) Then
    obj$=objname$
  Else
    p=pos-1
    obj$=StrCopy(objname$,1,p)
    objname$=StrDel(objname$,1,pos)
  End
  SetObjectParam("obj$","fontall$")
  If (objname$='') Then
    Break()
  End
Next i

hamidhp

Active Member
من می خواهم اتوران بسازم و می خواهم قابلیت سرچ داشته باشه

اگر مثل مجموعه نرم افزاری King بشود در MMB بسازیم که عالی خواهد شد!

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
لطفا سوالاتون رو توی تاپیک های جداگونه بپرسید. و از پرسیدن چند سوال در یک تاپیک خودداری کنید.
موفق و موبد باشید.

hamidhp

Active Member
the_king عزیز
این کد در زمان اجرای اتوران برای شیء EditBox صورت می گیرد ولی من می خواهم TextBox ها را در سورس برنامه به صورت گروهی تغییر سایز و فونت دهم.

the_king

مدیرکل انجمن
the_king عزیز
این کد در زمان اجرای اتوران برای شیء EditBox صورت می گیرد ولی من می خواهم TextBox ها را در سورس برنامه به صورت گروهی تغییر سایز و فونت دهم.

این شیء TextBox ای که منظور شما است جزو پلاگین های MMB است؟ چون راستش من توی MMB بجز EditBox
(Input Text) و (Paragraph (Paragraph Text شیء ای شبیه به TextBox ندیدم.
کدی هم که نوشتم چون بر اساس FONTALL طراحی شده، برای اشیاء EditBox و Text و Paragraph و Button و ListBox
قابل استفاده است، البته در زمان اجرای برنامه و نه در زمان طراحی برنامه.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
این شیء TextBox ای که منظور شما است جزو پلاگین های MMB است؟ چون راستش من توی MMB بجز EditBox
(Input Text) و (Paragraph (Paragraph Text شیء ای شبیه به TextBox ندیدم.
کدی هم که نوشتم چون بر اساس FONTALL طراحی شده، برای اشیاء EditBox و Text و Paragraph و Button و ListBox
قابل استفاده است، البته در زمان اجرای برنامه و نه در زمان طراحی برنامه.

دوست من
فكر ميكنم منظور ايشون از TextBox همون EditBox بيلدر هست.

در مورد عوض كردن خاصيت آبجكتهاشون به صورت گروهي هم منظورشون در زمان طراحي هست كه همونطور كه قبلا گفتم چنين قابليتي تو بيلدر وجود نداره.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
من می خواهم اتوران بسازم و می خواهم قابلیت سرچ داشته باشه

اگر مثل مجموعه نرم افزاری King بشود در MMB بسازیم که عالی خواهد شد!

دوست عزيز
همونطور كه جناب [SaMaN] گفتن براي سوالتون يك مبحث جداگانه ايجاد كنيد. البته فكر نميكنم احتياجي داشته باشيد چون به اين سوال و سوالات مشابه اين تو انجمن پاسخ گفته شده اگه جستجو كنيد حتما به نتيجه ميرسيد.

فكر ميكنم براي انجام منظورتون احتياج به يك ديتابيس داريد، مبحث آموزش قدم به قدم پلاگين SQLite رو مطالعه كنيد لطفا.

جدیدترین ارسال ها

بالا