سلام اگه امکان داره فونت انگلیسی با پسوندzipبرای دانلود میخواستم. ممنون
saeedmasih Member Mar 16, 2006 #1 سلام اگه امکان داره فونت انگلیسی با پسوندzipبرای دانلود میخواستم. ممنون
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Mar 16, 2006 #2 شما میتونی خیلی راحت با سرچ کردن تو گوگل کلی سایت برای دانلود فونت پیدا کنی. با کلمه های font free سرچ کن.
شما میتونی خیلی راحت با سرچ کردن تو گوگل کلی سایت برای دانلود فونت پیدا کنی. با کلمه های font free سرچ کن.
S.H.R.M.K Well-Known Member Mar 16, 2006 #3 حالا چرا Zip؟ فونت که زیاد حجم نداره! یعنی تعداد زیاد میخوای که زیپ شده باشه؟
saeedmasih Member Mar 16, 2006 #4 من هاردمو fdisk کردم ودنبال یه مجموعه فونت میگردم به صورت زیپ.اگه میشه یه جایی برام آپ کنید یا لینک بدبد. سپاسگزارم.
من هاردمو fdisk کردم ودنبال یه مجموعه فونت میگردم به صورت زیپ.اگه میشه یه جایی برام آپ کنید یا لینک بدبد. سپاسگزارم.
V vogel New Member Mar 27, 2006 #5 plz yeki be dade man berese..man kheili taze varedam va rah gom kardam...ehtiaje shadid be komak dar zamineye php va flash daram.... mamnoon misham
plz yeki be dade man berese..man kheili taze varedam va rah gom kardam...ehtiaje shadid be komak dar zamineye php va flash daram.... mamnoon misham