فول بک آپ و انتقال به سرور دیگر

hesam67_b

New Member
سلام به دوستان خوبم

سوالم رو با یک مثال توضیح میدم:

من از سایت 1 ، یک فول بک آپ گرفتم و میخوام به سایت 2 انتقال بدم. نام دامین ها هم متفاوت هستش. درواقع میخوام از یک سایت 2 تا کپی با نام های مختلف داشته باشم.

آیا خودم میتونم با این فول بک آپی که الان توی کامپیوتر خودم ذخیره کردم سایت رو در سرور دیگه ای سوار کنم یا نه حتما مدیر هاست باید فول بک آپ رو سرور به سرور انتقال بده؟؟؟:rose:
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید

yekmosafer

Active Member
وظیفه مدیر هاستینگ نیست ، مگر اینکه در قرارداد قید شده باشه ، شما خودتون هم میتونید فول بک آپ ها رو انتقال بدین ! موفق باشید

hesam67_b

New Member
ممنون دوست عزیز.
من منظورم رو بد رسوندم.

منظورم اینه که من میتونم این فول بک آپ رو که داخل کامپیوترم دارم در یک سرور دیگه ای ایمپورت کنم؟
مثلا 2 ماه دیگه.

از کامپیوتر خودم نه از سرور

irlogo

Active Member
اگه سی پنله لینک دانلود فول بک آپ رو به مدیر سرور بدید و ازشون خواهش کنین براتون ریستور کنن

parmishost

Member
با سلام
دوست گرامی این امر امکان پذیر هست و فول بک آپ را به روت سروری که می خواهید آن را انتقال دهید آپلود کنید و از مدیر سرور بخواهید تا آن را ریستور کند و تنظیمات دامین جدید را اعمال کند.
البته این امر در بیشتر هاستینگ ها جزو وظیفه مدیر سرور هست مگر که در قوانین آنها ذکر شده باشد که این امر با پرداخت هزینه قابل اجرا هست.
در ضمن امکان ریستور به صورت فول بک آپ برای شما مقدور نیست ولی به صورت دستی می تونید این کارا بکنید.اینم آموزش انتقال دستی
http://support.parmishost.com/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=206

جدیدترین ارسال ها

بالا