فوری : چگونه dns دامین خود را به سرعت تغییر دهیم ؟

mhofayyaz

Member
با سلام من می خواهم که دامینم را به میهن بلاگ وصل کنم . اما سایتی که این کار را می کند بسیار طول می کشد تا آن را انتقال بدهد و اینکار نیز انجام نشد . من می خواهم سایتی را برای انتقال Dns به من معرفی کنید که در همان لحظه dns را منتقل کند . در ضمن دامین من هاست هم دارد .
در ضمن من دامین دیگر را هم دارم که روی میهن بلاگ اتقال داده شده و می خواهم آن را به حالت اولیله , یعنی روی هاستم انتقال دهم .
لطفاً کمک کنید .

st4r-s4t

Member
با سلام من می خواهم که دامینم را به میهن بلاگ وصل کنم . اما سایتی که این کار را می کند بسیار طول می کشد تا آن را انتقال بدهد و اینکار نیز انجام نشد . من می خواهم سایتی را برای انتقال Dns به من معرفی کنید که در همان لحظه dns را منتقل کند . در ضمن دامین من هاست هم دارد .
در ضمن من دامین دیگر را هم دارم که روی میهن بلاگ اتقال داده شده و می خواهم آن را به حالت اولیله , یعنی روی هاستم انتقال دهم .
لطفاً کمک کنید .
دوست من هیچ سرویسی در جهان نیست که اینگونه عمل کند و ظرف چند دقیقه حتی 1 ساعت بتونه DNS رو عوض کند البته دی ان اس عوض میشه اگر هویز کنی خواهی دید dns عوض شده ولی چون در سرورها کش شده (سرورهایی که اینترنت را به شما می دهند) پس طول میکشه ولی نهایتا تا چند روز هستش !

zfarhad2003

Member
تویه ایران ممکنه یک ماه هم طول بکشه بلایی که در حال حاضر سر من اومده.

behzad_dc

Member
سلام
دوست عزیز در مورد عوض کردن dns باید بگم که بیشتر از چند ثانیه طول نمیکشه ( به شرطی که دسترسی به کنترل پنل دامین خود داشته باشید) . پیشنهاد میکنم ار شرکتی که دامین رو خریداری کردید پسورد دامین رو درخواست کنید

و اما در مورد بالا اومدن سایت شما با dns جدید همانطوری که دوستان فرمودند اصلا معلوم نیست ( البته بطور معمول کمتر از 24 ساعت طول میکشه.

یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا