فوری فوری : همکاری در پروژه طراحی سی دی مولتی مدیا؟

yoseph

New Member
سلام به تمامی دوستانی که این مطلب را میخوانند

من برای طراحی چندین پروژه طراحی سی دی مولتی مدیا برای موسسات و سازمانهای دولتی به همکاری دوستانی که تجربه و مهارت کافی در این زمینه دارند ، نیاز دارم .

در صورت تمایل به همکاری با ایمیل ذیل تماس حاصل نمایید.و مشخصات و تجارب و مهارت خود را برای من بفرستید.

[email protected]

Security9776

Active Member
با سلام ،
دوست عزیز شما اول شرایط کاریت رو بگو .
من در زمینه مولتی مدیا فعالیت می کنم . تو نمونه کارهای شرکتیم هم نمونه های زیر هست :
بانک پارسیان ، بانک تجارت ، گروه بهمن ( خودرو - 8 شرکت زیر مجموعه ) . گروه شرکت های صنایع پند ، گروه مشاورین ساحل ، سی دی تبلیغاتی سایت مناقصه گذاری الکترونیکی کشور ( وزارت راه و ترابری ) . علم و صنعت و چیزی در حدود 100 کار دیگه .
هم می تونم این کار ها رو شخصی انجام بدم و هم می تونم اون ها رو از طریق شرکتی انجام بدیم . شما شرایط کار هات رو بگو .

با این ایمیل تماس بگیر : [email protected]

آخرین ویرایش:

FLASH-CLICKER

Active Member
سلام اگه گرافیست حرفه ای خواستی رو ما حساب کن
البته ما کوچیک همه بالاخص آقای سکریتی هم هستیم تو این زمینه ها
[email protected]

Security9776

Active Member
حمید رضا جان دیگه اینقدر خجالت نده ما رو . می زارم از این انجمن می رما ! :neutral:

Smash Team

Member
سلام،
تیم ما چند نمونه جالب مالتی مدا رو برای همچین موسساتی طراحی کرده، اگر مایل باشی میتونیم نمونه کارها رو در اختیارت قرار بدیم و ببینی. لطفاً یه شماره تماس برای ما ایمیل بزن:
www.smash-team.com
[email protected]

amir-1978

New Member
من میتونم هم بوسیله دایرکتور و هم فلش کار های مالتی مدیا را انجام بدم . در حدود 5 سال با دایرکتور کار کردم و در حدود 3 سال هم با فلس . تو هر دو تا هم سعی کردم بجز ظرافتهای یک نرم افزار تبلیغاتی از جدیدترین امکانات برنامه نویسی هم استفاده کنم . در صورت نیاز می توانید در همین سایت برام پیغام بذارید البته سعی می کنم رزومه خودم رو براتون بفرستم .

eqbal

Member
براي نمونه كار ميل بزنيد:
eqbalb[at]gmail[dot]com

آخرین ویرایش:

mohsensemsarpour

کاربر فعال
سلام
شرایط شما چیه
من هم فلش کار کردم و هم به اکشن نویسی اون کاملا مسلطم با بیلدر و چند تا برنامه دیگه مولتی مدیا سازی کار کردم و نمونه هم دارم . البته دلفی هم کمی بلد هستم .

من کارم ساخت پروژه های مالتی مدیاست. با فلش - مالتی مدیا بیلدر - سویش مکس - فتوشاپ و ... هم آشنایی کاملا حرفه ای دارم. اگه شرایط کاریت خوب باشه به من ایمیل کن تا من هم چند تا نمونه کار واست پست کنم.

********* ادعا داشتن هنر می خواهد **********

overcrash

Active Member
من چندتا cd مولتی مدیا درست کردم
Flash 8
Fireworks
Adobe photoshop
3dstudio MAX
البته اگه تمایل داشتی کار رو کامل انجام میدم

جدیدترین ارسال ها

بالا