فوری : روش ایجاد برچسب های براق روی اسناد

MeMSoft

New Member
سلام . بچه ها کی می دونه این برچسبای روی اسناد و چی جوری میشه طراحی کرد و چاپش کرد خیلی نیاز دارم . هر کی می دونه یه لطفی کنه و راهنماییم کنه ممنون فوزیه . منتظرتونم .

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
منظور شما هولوگرام ئه!؟

این نوع چاپ برای هر کسی مقدور نیست!

شما باید حتما مجوز داشته باشید تا چاپخونه براتون چاپ کنه.

چون داشتن هولوگرام روی یک بسته نشون دهنده ی تائید 100% اون کالا از سوی صنف مربوطه ست.

یعنی مثلا وقتی شما یه فیلم اورجینال تهیه میکنید و روی جعبه ی فیلم هولوگرام فلان شرکت خورده به این معنی ئه که اون فیلم از نظر سلامت 100% مورد تائید صنف هست.

البته این رو هم بگم که قیمت خیلی بالایی هم داره این نوع چاپ.

MeMSoft

New Member
منظور شما هولوگرام ئه!؟

این نوع چاپ برای هر کسی مقدور نیست!

شما باید حتما مجوز داشته باشید تا چاپخونه براتون چاپ کنه.

چون داشتن هولوگرام روی یک بسته نشون دهنده ی تائید 100% اون کالا از سوی صنف مربوطه ست.

یعنی مثلا وقتی شما یه فیلم اورجینال تهیه میکنید و روی جعبه ی فیلم هولوگرام فلان شرکت خورده به این معنی ئه که اون فیلم از نظر سلامت 100% مورد تائید صنف هست.

البته این رو هم بگم که قیمت خیلی بالایی هم داره این نوع چاپ.
مرسی از راهنماییت . ولی من یه بسته ای دارم می خوام براش از اون برچسبها بزنم . البته اگه راهی داره که به طور جزئی یعنی حول و وش 20 تا من میخوام. می تونید راهنماییم کنید که چی جوری می تونم واسه خودم تهیه کنم زیاد چیزه مهمی نیست . ولی دوست دارم روی محصول همچین هولوگرامی داشته باشم . لطفا هر کی می تونه راهنماییم کنه . مرسی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آخه اینا رو که با دستگاه پرینتر چاپ نمیکنن که مثلا 20 تا دونه چاپ کنن!

اینا در صورتیکه مجوز داشته باشید باید توسط دستگاه مخصوص و تیراژ ثابت که گمونم حداقل 1000 تا باشه چاپ بشن.

hosienmax100

3D Artist

سایت های تبلیغاتی رو سر بزن ___نیاز روز ...قیمت هم فک کنم زدن همرا با تعداد _یادمون باشه اینجا ایرانه !!

سارا مثه مدیر عامل بانک ها حرف میزنه !!

MeMSoft

New Member
یعنی می گی تو سایتای تبلیغاتی قسمت شرکتای تبلیغاتی برم برام انجام می دن این کارو

hosienmax100

3D Artist
آره دیگه !

ببین کودمشون با درخواست تو همخونی داره و ادامه داستان..............

یکم باید بگردی !!

جدیدترین ارسال ها

بالا