فوری بسیار ضروری(ong ندارم)

king75

Member
فتوشاپم png ذخیره نمی کنه ! کلا چند مدل save رفته :cry::cry::cry:

خواهش می کنم کمک کنید

moslancer2

Member
سلام مرد... یعنی چی عزیز؟؟؟؟ یک دفعه اینجوری شد؟ یا اینکه پسوندی رو save as کردی بعد اینجور شد؟؟؟؟ ورژن فتوشاپ چیه؟؟؟؟ کرکش ممکنه مشکل ساز شده باشه... یک بار دیگه نصب کن اگر میتونی...

king75

Member
ببخشید حواسم نبود !!!!!!!!! اصلا به این فکر نکرده بودم

من بد بخت حواسم نبود cmuk بود color mode حالا برای این مسابقه تایپو گرافی دارم کار میکنم 416 تا حسیت زدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

برای تایپو گرافی دارم یک کار هایی می کنم چی کار کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!

وای png نمیگیره تو این کالر مود

کمک

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خوب دوست طبيعي هست توي اين مد رنگ png خروجي نده چون شما داريد روي مد با دستور چاپي كار ميكنيد!

شما اگر همون سند رو ميخواي مدش رو تغيير بدي به اين مسير بريد

image >> mode >> rgb

كلا شما زماني كه سند جديد ميخواي ايجاد كني از همون قسمت مد رو بسته به كاري كه ميخواييد انجام بديد تغيير بديد

موفق باشيد

king75

Member
ممنون گیلاس جان

یک دفعه ترسیدم ! اصلا فکرم کار نکرد چی کار کنم!

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.(به سبک بابا اتی تو سریال قهوه تلخ)با تشکر از گیلاس عزیز.....سوال چی بود؟..... ههممممممم..... چرا منو تو این موقعیت قرار میدین..... این صدارو میشنوین......داره صدام میزنه.....کیه ....کیه؟؟؟ کیییههههه....؟؟

دوست عزیز.جدا از بحث cmyk بعضی اوقات این اتفاق می افته و دلیلش هم 8 بیتی 16 بیتی یا 32 بیتی بودن عکس هست.
تمام فرمتها عکس 8 بیت رو ثاپورت میکنن.چون بر منبای فاصله کد رنگی صفر تا 256 هست.
یعنی سفید تا سیاه 256 قسمت تقسیم میشه
16 بیت روی عده معدودی از فرمت ها ثاپورت میکنن.مثلا اگه شما پسوند jpgرو به حالت 16 بیت ذخیره کنین باعث میشه توی موبایل یا dvd player اجرا نشه....عکس های 16 بیتی از 2 به توان 16 یعنی 65536 رنگ هست.پسوندهای معروف این وادی tif هستن.
32 بیت یعنی 2 به توان 32 یعنی 4294967296 تعداد کد رنگی.یعنی سفید تا سیاه به 4294967296 تقسیم میشه@!!!!
خب عکس های hdr همشون 32 بیتی هستن.من یه مقاله ای نوشتم اگه دوستان علاقه دارن میتونن بهش رجوع کنن.
حالا بحث خودمون.اگه شما تنظیمات عکس شما روی حالت 32 بیتی باشه دیگه فرمت هایی که ثاپورت نمیکنه نامرئی میشه!
http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=1114853&postcount=8

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا