تغییرات فایل 1 فوری: اسامی روی پله برقی!

batlagh

Member
من اصولا خیلی دوست دارم صریح و واضح حرفم رو عرض بکنم!
پس یک راست بریم سر اصل اصل مطلب!

من اصولا هیچ چیزی از افتر افکت نمی دانم! (اصلا با محیطش کار نکردم!)
از طرف دیگر تدوین فیلم کوتاه و مستند انجام می دهم! و اساسا علاقه به زیبایی شناسی تدوین دارم! (توی تدوین برنامه اصلا مهم نیست حتی دوست دارم برم بشینم با نگاتیو تدوین بکنم! :green:)

خب حالا چی شده که اومدم مزاحم شما شدم توی افتر افکت!

برای یه پروژه تیزر پایانی یه کاری حدود 1.5 تا 2 دقیقه ای هست.
دوربین ثابت ثابت هست و افراد روی پله برقی نشستن و ما قسمتی از پله برقی رو می بینیم. و بعضی پله ها خالی است و می خواهیم اسامی افراد رو روی این پله برقی در حین بالارفتن ببینیم.

(جذابیت این کار این هست یک قرون هم پول نداره! :lol: اما چون مرامی انجام بدهم خوبه و اینکه دوست داشتم که افتر افکت رو تا حدودی یاد بگیرم و چه خوب که پشت سرم باشه و حتما انجام بدم! به قولی تا مجبور نباشه آدم نباید چیزی یاد بگیره! :) )

خب حالا درخواست من چیه!
من وقت می ذارم (مثلا برای این 2 دقیقه حدود 20 ساعت حتی وقت مد نظر قرار دادم! که حسابی با حوصله کاره پیش بره!)
دوست دارم که اسامی خیلی تخت و بی روح نباشند و مقداری با حرکت جذاب حتی مثلا ظاهر بشن یا اینکه خیلی طبیعی باشه مثل این که واقعا اون اسمه به شکلی ساخته شده و واقعا هنگام فیلم برداری گذاشته باشیم روی پله! و واقعا داره می ره بالا!
تصویر هم Hd پرشده
تصویر جوری هست که خیلی پرسپکتیو نداره اما خب هرچند کم هم پرسپکیتو داشته باشه این اسامی خب طبیعی تر خواهند شد!

حالا این کار یاد گرفتنش خیلی سخته؟ خیلی کار سختی هست؟ میشه یاد بگیرم و پیاده بکنم مثلا در 10 روز آینده!؟ چه قسمت هایی از افتر افکت رو باید یاد بگیرم که برای اینکار پیاده سازی بشود؟

خلاصه هر چه می خواهد دل تنگت بگو بلکه من بتونم این کار رو یاد بگیرم و انجام بدهم.با تشکر.

knight.Amir

New Member
سلام دوست عزیز کاری که شما می خواید انجام بدید کار ساده ای هست البته برای بنده و عده ای که این کاره هستن 1 ساعت یا کمتر وقت میبره ولی برای شما 2 تا 3 روز تا با لایه ها و تنظیمات
آشنا بشید شما اول باید لایه ها و عملکرد افکتها رو یاد بگیرید بعد.
از مدیران و حرفه ای ها عذر خواهی میکنم دوستان حرفه ای بهتون کمک میکنن :rose:(نگران نباشید علاقه مند باشید سریع یاد میگیرید :green:)

batlagh

Member
چه قسمت هایی از افتر افکت رو باید یاد بگیرم که برای اینکار پیاده سازی بشود؟

سلام دوست عزیز کاری که شما می خواید انجام بدید کار ساده ای هست البته برای بنده و عده ای که این کاره هستن 1 ساعت یا کمتر وقت میبره ولی برای شما 2 تا 3 روز تا با لایه ها و تنظیمات
آشنا بشید شما اول باید لایه ها و عملکرد افکتها رو یاد بگیرید بعد.
از مدیران و حرفه ای ها عذر خواهی میکنم دوستان حرفه ای بهتون کمک میکنن :rose:(نگران نباشید علاقه مند باشید سریع یاد میگیرید :green:)

سلام علیکم
چه بهتر! هرچه سریع تر بهتر!
اما جواب سوال من رو نفرمودید! که چه چیز هایی یاد بگیرم! (دوستان هستند که این هاش رو برم پیششون یاد بگیرم! اما خب نباید خیلی هم ضایع شد دیگه! :D!)

و اینکه پلاگینی هست برای نوشتن 3d این اسامی که خیلی خوب در بیاد؟ (کلا عرض کردم که کلا بلد نیستم!:D!)
هرچه سریع تر بفرمایید ممنون میشم. (البته تاکید بکنم که کار بازاری نمی خواهم دربیاد و واقعا یه کار تمیزی در بیاد قراره مثلا توی یه جشنواره این اختتامیه پخش بشه! پای آبروی کاری وسط هست :green:)

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام دوست عزیز

کاری که شما برای این پروژه احتیاج دارید که بدونید Tracking هستش

که حرکت بالا رفتن پله برقی رو بر اساس پوزیشن X و y بدست میاره و میتونی یه تکست ، عکس و ...... رو لینک کنی به اون نقطه و بعد میبینی که با بالا رفتن پله برقی اسم هم با همون پرسپکتیو میره بالا

خود افتر از قسمت Window گزینه Tracker رو بزن بعد هم Motion tracking

batlagh

Member
ممنونم از راهنماییتون پس با این تکنیک نباید کار خیلی دردسر داری بشه!
پس بروم سراغ همان نوشته ها که دوست ندارم یه نوشته تخت و بی روح باشه! می خوام مقداری سه بعدی به نظر برسه!:d (قضیه طرف توی ده راهش نمی دادن سراغ کدخدا رو می گرفت!)

راستی من یه چیزی یادم رفت!
این پله یه جاییش مقداری نورش بیشتر هست! یعنی نور بیشتری داده شده و افراد همون موقع رو به دوربین نگاه می کنند! میشه کاری کرد که این نوشته هم وقتی میرسه به این مختصاتی که نورش بیشتر هست مقداری نور افزایش پیدا بکنه و حتی زاویه نور ور مشخص کرد که سایه هم ایجاد بشه؟

با تشکر.

knight.Amir

New Member
بله دوست عزیز پلاگینی هست که میشه تکست رو سه بعدی کرد ولی باید دانلود کنید (پلاگین typograph ) ولی همونطور که دوستمون گفت شما اول باید فیلم رو ترک کنید و بعد با استفاده از یک نول آبجکت
تکست هارو به فیلم لینک کنید و بله میشه سایه هم به تکست ها داد وقتی نور زیاد میشه (ببخشید ولی اینجا نمیشه توضیح داد سخته برای خیلی از افراد از جمله بنده )

batlagh

Member
تکست هارو به فیلم لینک کنید و بله میشه سایه هم به تکست ها داد وقتی نور زیاد میشه (ببخشید ولی اینجا نمیشه توضیح داد سخته برای خیلی از افراد از جمله بنده )

این روشنایی رو هم بفرمایید از چه قسمت های برنامه باید استفاده بکنم عالی میشه می رم سرچ می کنم و آموزش هاش رو پیدا می کنم و کار باهاش رو یاد میگیرم)
با تشکر فراوان.

knight.Amir

New Member
روشنایی رو والا نمیدونم چطور توضیح بدم ولی بیشتر تکنیک می خواد تا افکت مثلا برای سایه میتونید یک reflection به تکست بدین که کاره راحتی هست تکست رو duplicate میکنید و با استفاده از ماسک و option opacity میتونید یک سایه یا رفلکشن در هر زاویه ای بدید (که البته توصیه میشه از این فن استفاده نکنید) بهتره از پلاگین های رفلکشن استفاده کنید. برای روشنایی هم میتونید از قسمت layer >new>light رو انتخاب کنید و با تنظیماتش کار کنید که البته بستگی به فیلم داره تا فیلم رو نبینم (یا دوستان نتونن ببینن نمیشه کمک کرد تا یک فن خوب زد)

جدیدترین ارسال ها

بالا