فوري فوري!! چگونگي جواب به تلفن در موقع وصل بودن به اينترنت ؟؟؟

AghaMehdi

Member
يك نرم افزار قوي ميخواستم در مورد Call waiting كه زمانيكه درون اينترنت هستم اگر كسي

تماس گرفت بدون نياز به قطع كردن ارتباط اينترنت . به آن پاسخ دهم . در ضمن سيستم انتظار

تلفن قبلا از مخابرات فعال شده است . اگر برنامه را با ذكر Serial Number بفرماييد ممنونم .

نكته : من خودم يك نرم افزار 30 روزه را دانلود كرده ام و آن را نصب كرده ام ولي وقتي كسي

تماس ميگيرد اعلام ميكند كه مودم شما Hold ندارد و سوالم اينست كه آيا مودم بايد آنرا داشته

باشد يا نرم افزار بايد قابليت آن را داشته باشد؟ با تشكر فراوان

S4DEGH

Well-Known Member
دوست عزيز
اول ببين كه مودمت V92.0 است يا نه .
بعد من تا آجايي كه مي دونم نمي شه هم بهاينترنت وصل بود و هم تلفن جواب داد .
فقط اين را مي دانم كه يك نرم افزار است كه به وسيله آن اگر كسي پشت خط باشد شماره آن روي مونيتور مي افتد كه اگر خواستي مي تواني از اينترنت خارج بشي بعد تلفن را جواب بدي.
كه لينك آن را پيدا مي كنم و برات مي ذارم

S4DEGH

Well-Known Member
اينم لينك آن
نام : PhoneTray Free
توضيحات :
برنامه ايست كه با استفاده از مودم شما، قبل از آنكه به تلفن جواب دهيد هويت شخصي كه پشت خط تلفن است را به شما اعلام ميكند. براي استفاده از اين برنامه لازم است كه شما از مخابرات سرويس CallerID را دريافت كرده و مودم شما نيز اين سرويس را پشتيباني كند اين برنامه شماره تلفن شخص مقابل و نيز نام آن فرد رو براي شما به نمايش در مياره. شما ميتونيد براي هر نوع تماس يك زنگ متمايز انتخاب كنيد در اين برنامه 20 آهنگ وجود داره كه امكان اضافه شدن آنها هم وجود داره البته اين آهنگ ها بايد فرمتشون Wav باشه.يكي ديگر از قابليت هاي خوب اين برنامه نگهداري كامل اطلاعات تلفن هاي زده شده شماست، حتي باجزئياتي از قبيل روز تماس ، ساعت تماس ، نام شخص و شماره تلفنش ، شما ميتونيد اطلاعات تماسهاي خودتون روبطور كامل يا به صورت روزانه ، هفتگي ، ماهانه ، نگاه كنيد .

دانلود حجم 2.06 مگ

جدیدترین ارسال ها

بالا