فوري فوري خواهش مي كنم كه كمكم كنيد هر چه سريعتر بهتر چون وقت كمه

سلام به خدمت تمام شما دوستان و متخصصات طراحي صفحات وب يه چند تا مشكل بسيار بسيار مهم داشتم چون دارم يه سايت رو راه اندازي مي كنم و از شما خواهش و تمنا دارم كه در رفع اين مشكل كمكم كنيد:
1- در ايجاد يه ميل اختصاصي سايت ببينيد من مي خوام يه ميل به اين صورت [email protected] درست كنم اما نمي دونم چي جوري و كجا درست ميشه
2- مي خوام وقتي وارد صفحه بشي آمار صفحه رو بذاره مثلا چند نفر آنلاين هستن چند نفر بازديد كردن امروز چند تا بازديد كننده داشته ديروز چند باز ديد كننده داشته و اين چيزا. بايد از كد php رفت فكر كنم اما من php بلد نيستم من فقط Html بلدم ممنون مي شم در اين قسمت هم راهنمايي كنين.
3- دو عكس دكمه مانند درست كردم كه با رفتن روي اون تغيير شكل پيدا كنه وقتي كد مربوطه رو براي اولين عكس مي نويسي و وارد مي كني درسته اما وقتي عكس دومي رو وارد مي كني اولي از كار ميفته اما دومي درسته يعني اگه موس رو روي اولي ببري تغيير شكل نميده. اما روي دومي ببري تغيير شكل ميده البته اين عمل يه كد جاوا اسكريپت داره. اميدوارم كه فهميده باشين
فقط خواهش و تمناي اين برادر حقير رو بپذيريد و خواهش مي كنم در رفع اين مشكلات به خصوص مشكل اولي منو ياري كنين حالا بقيش حل نشد مشكلي نيست اما مشكل اولي بايد صددرصد راهشو پيدا كنم.
حالا اگه مشكل اوليش حل شد بقيش حل نشد مشكلي نيست فقط اگه دونستيد حتما بگين ممنون ميشم از همتون
در پناه حق
ياعلي

mosyhey

Member
جواب سوال 1: شما باید وارد کنترل پنل سایتتان بشوید و از آنجا به بخش Mail یاMail Acount یا Create Mail Name یا یک چیزی شبیه اینها و از آن طریق برای خود ایمیل بسازید.
جواب سوال 2: چون برای ساخت شمارنده نیاز به زبان سمت سرور است به یکی از سایت های خدمات کنتور مانند http://www.webgozar.com/ مراجعه کنید و بعد از ثبت نام از خدمات آن ها بهره ببرید.
جواب سوال 3: بیشتر توضیح دهید به همراه کد مربوطه.

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزيز ممنون راهنمايي كردي
در مورد سؤال يك بايد بگم كه در ftp سايت يه پوشه به اسم mail هست كه اگه توش بريم سه پوشه ديگه وجود داره به نام هاي
cur و new و tmp من نمي دونم در اينجا چي گونه بايد بسازيم. چون هيچ برنامه اي نيست و فقط همين چهار پوشه پيدا ميشه
ممنون اگه راهنمايي كنين فقط سريعتر چون خيلي عجله اي هست
ممنون در پناه حق يا علي

mosyhey

Member
با سلام. از طریق ftp نمی دانم آیا می شود ایمیل ساخت یا نه. شما بایستی از طریق کنترل پنل سایتتان اقدام کنید. از مکانی که هاست گرفته اید به همراه آدرس ftp احتمالاً آدرس و user و pass برای ورود به کنترل پنل را به شما داده اند. بعد از ورود به کنترل پنل به Email>Email Account>Add یا یک چیزی شبیه به این بروید.

جدیدترین ارسال ها

بالا