فوري :سوالاتي در رابطه با Mother boardهاي Asus

AloneGirl

New Member
دوستان عزيز سلام :)
من تازه عضو فروم شما شدم :oops: سوالاتي در مورد مادربوردهاي Asus دارم اميدوارم راهنماييم كنيد::wink:
1) بهترين و معتبرترين گارانتي كننده اين برند چه شركتي هست ؟
2) آيا مدلهاي تقلبي هم داره اگه داره چه طوري ميشه اونا رو تشخيص داد؟
3) مدلهاي ساخت چينش تا چه حدي قابل اعتمادن ؟
ممنون ميشم اگه زودتر جواب بدين چون براي خريد فرصت زيادي ندارم ...

alireza-metal

Active Member
اگه از من میشنوی تا اونجایی که میتونی asus نگیر - یا گیگا بگیر یا اینتل

AloneGirl

New Member
:neutral: سلام
اهه .. آخه چرا ؟ شما تو سايتاي مختلف Benchmark و حتي سايتهاي ايروني نگاهي بنداز ميبيني چقدر Asus در وضعيت خوب و پر طرفداري قرارداره مثلا يه نيگاه به آدرس زير بنداز اين نتايج نظر سنجي در سايت TomsHardware هست :
http://www.tgdaily.com/2006/02/10/re...ers/print.html

اينم نتايج سايت xbitlabs:
http://www.xbitlabs.com/articles/edi...05-awards.html

البته قبول دارم كه گيگابايت خوبه اما asus با اين تعاريفي كه ازش شنيدم نبايد مشكل داشته باشه مگر اينكه قضيه اش تو ايران فرق كنه .

alireza-metal

Active Member
بله - دقیقا همینه - تو ایران فرق میکنه و جنس اصلی نمیتونی گیر بیاری - پس بهتره جنسی که جوابشو پس داده استفاده کنیم تا ... . اگه giga هم نخواستی میتونی intel بگیری که دیگه مطمئن ترینه و از هر نظر عالیه -

AloneGirl

New Member
خوب پس ممكنه يه مادر بورد از Giga و يكي از نوع Intel با شرايطي كه SataII رو ساپورت كنه و Lan و Vga اون Onboard باشه برام معرفي كنين ؟
چون من براي يك خريد شركتي به تعداد زياد و استفاده كاربر معمولي نياز به تهيه مادر بورد دارم . از طرفي گارانتي هم برام خيلي مهمه و اينكه نماينده كرمان هم داشته باشن ديگه عالي تره . ممنون از همتون

longhorn

Member
آقا این حرف ها چیه پشت سر asus میزنید مگه نمایندگی اون چه مشکلی داره یا چه هیزم تری به شما فروخته .
به نظر من شما اگر واسه این شرایطی که گفتی میخوای خرید کنی asus یا Giga خیلی فرق نمیکنه هر کدوم ارزونتر باشه بهتره . کیفیت هر دو اینها خوبه . فرق اینها تو مسائل دیگه است که اینجا جاش نیست .

SA_EB

Member
سلام
مادر برد اينتل D945gnt عاليه
CPU = 64bit or 32Bit
VGA=256(128 onboard+128 share)/256 bit
Lan=1Gbps
SATAII=4
PCI Ex 16=1
PCI ex 1x=2
PCI =4
Sound = Dolby5.1