(فوتوشاپ cs6) - کلیپ افتتاحیه اولین همایش ملی فناوری اطلاعات و علوم کامپیوتر، شیراز

scup

Member
سلام دوستان، اولین تجربه ساخت کلیپ با فوتوشاپ
زمان ساخت کلیپ 48 ساعت
زمان کلیپ 3 دقیقه
کیفیت اصلی کلیپ 2084 * 1024
توسط میلاد محب نیا

https://docs.google.com/open?id=0B_0hOWIK6k_4NDdRTzM4OU04MTA

اگه مشکلی در لینک بود اینو تو url address کپی کنید:
HTML:

میدونم کار خیلی مبتدیانه و سطح پایین هست اما لطف کنید زمان ساخت کلیپ و محدودیت هایی که وجود داشته ( از نوع آهنگ و آیکن ها و اسلاید ها و .. ) رو هم در نظر بگیرید. نکته مهم این کلیپ اینه که کاملا با فوتوشاپ ساخته شده و میدونید که کاملا این نرم افزار غیر تخصصی هست در زمینه کلیپ سازی و همین هم کارو سخت تر کرد برام!

به هر حال با نظر هاتون خوشحالم کنید ! :rose:

آخرین ویرایش:

javad2493

Member
سلام
کار قشنگی بود.
سطح پایین هم نبود اونم با فوتوشاپ!
موفق باشی.

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با سلام
واقعا عالی بود(و اینکه همه رو با فتوشاپ کار کردی واقعا جای دست مریزا داره)
اما یه دو اشکال :
1.بهتر بود C++و Javaرو هم رنگی میذاشتی مثل بقیه اینجورری یه حس قدیمی شدن این دو زبان رو به بیننده القا میکنه
2.کمرا تکون زیاد داشت اما اگر میخواد روی دیتا پخش بشه خوبه (اما برا کسی که میخواد رو سیستمش نگاه کنه اذیت میکنه)
در کل عالی بود
موفق باشیـــــــــــــ:rose:

scup

Member
با سلام
واقعا عالی بود(و اینکه همه رو با فتوشاپ کار کردی واقعا جای دست مریزا داره)
اما یه دو اشکال :
1.بهتر بود C++و Javaرو هم رنگی میذاشتی مثل بقیه اینجورری یه حس قدیمی شدن این دو زبان رو به بیننده القا میکنه
2.کمرا تکون زیاد داشت اما اگر میخواد روی دیتا پخش بشه خوبه (اما برا کسی که میخواد رو سیستمش نگاه کنه اذیت میکنه)
در کل عالی بود
موفق باشیـــــــــــــ

حقیقتش میخواستم قدیمی تر به نظر برسه رنگی نکردمش .. درباره رقص دوربین هم باید بگم سعی کردم با میوزیک تنظیم بشه! کلیپ در همایش 11 آبان پخش شد و با استقبال حضار و اساتید همراه بود! من خودم با حرکت زیادی دوربین موافق نیستم اما روی پروژکتور عالی بود! ممنونم از نظرتون :rose:

scup

Member
دوست عزیز لینک دانلود خرابه
یه چک کن ببینیم
نظر هم بدیم

مرسی از توجه شما! لینک به فضای رایگان گوگل درایو میره که هم میشه دانلودش کرد هم میشه آنلاین و بدون ف**تر با پلیر یوتیوب تماشاش کرد! لطفا دوباره ببینید و اگه مشکلی بود تا جای دیگه هم آپلود کنم! :) منتظر نظرتونم!:)

مرسی از توجه شما! لینک به فضای رایگان گوگل درایو میره که هم میشه دانلودش کرد هم میشه آنلاین و بدون ف**تر با پلیر یوتیوب تماشاش کرد! لطفا دوباره ببینید و اگه مشکلی بود تا جای دیگه هم آپلود کنم! :) منتظر نظرتونم!:)
عزیز باز که خرابه
ا ای بابا

chicchicqq

New Member
آقا کارتون عالی بود
مخصوصا که با فتوشاپ این کار رو کردید
من که خودم به شخصه cs6 رو نصب کردم ولی هنوز وسوسه نشدم برم سمت ویدیو ادیتینگش
کارتون قشنگ بود
ممنون

scup

Member
آقا کارتون عالی بود
مخصوصا که با فتوشاپ این کار رو کردید
من که خودم به شخصه cs6 رو نصب کردم ولی هنوز وسوسه نشدم برم سمت ویدیو ادیتینگش
کارتون قشنگ بود
ممنون
ممنون از شما:rose: .. من پیشنهاد میکنم اصلا سمتش هم نرید .. خدا شاهده پدرم در اومد تا تونستم کار رو تموم کنم. مخصوصا رندر کردن کار کلــــــــــــــــــــــــــی طول میکشه! هنوز خیلی باید روش کار بشه :)

scup

Member
بابا من این لینک رو تو سه تا مرورگر زدم نمیاره
windows internet explorer
firefox
Google Chrome
چطوری برای تو میاره ؟
عجیبه

متوجه شدم مشکل شما از کجاست .. بجای اینکه رو لینک کلیک کنید اونو کپی کردین تو بروزر .. حالا اینو کپی کنید!
HTML:

جدیدترین ارسال ها

بالا