فوتوشاپ باز نمیشه و ارور میده !!

ALI_REZA_3D

New Member
دوستان سلام
من فوتو شاپ سی اس 3 را نصب کردم ولی این ارور را میده و برنامه باز نمیشه اگر ممکنه منو راهنمایی کنید ... خیر از جوونیتون ببینید .

7xnmg6f.jpg

arman665

Member
من فكر ميكنم برنامه ناقص نصب شده , بهتر است برنامه را يكبار ديگه unistall كنيد و دوباره نصب كنيد. ارورهايي كه با پسوند dll هست مربوط به سيستم كامپيوتر ميباشد.
پس يا unistall كنيد و دوباره نصب كنيد يا از برنامه ديگري (cd ديگري) استفاده كنيد.

alionline1366

Active Member
دوست عزیز اگر قبلا کار میکرده و الان کار نمیکنه فایل msvcrt10.dll v رو به اشتباه پاک کردی و راهی نداره جز نصب دوباره برنامه و اگر هم از وقتی نصب کردی همین ارور رو میده کلا بد نصب شده

ALI_REZA_3D

New Member
ممنون از دوستان که جواب دادید
من برنامه را دو باره نصب کردم ولی باز هم همین ارور را میده ...ممنکنه اشکال از ویندوز باشه ؟
و یه سوال دیگه : این فایل را نمیشه دانلود کرد ؟
یه نکته ای هم بگم : من قبلا هم فوتوشاپ رو سیستمم نصب بود و باهاش کار می کردم ولی دیروز که اومدم باهاش کار کنم همین ارور را داد ... قبلش یه سری پلاگین و استایل تو پوشه فوتوشاپ کپی کردم ... ممکنه مشکل از این باشه؟
اگر ممکنه بگید الان چیکار کنم

ALI_REZA_3D

New Member
سلام دوستان
اول فوتوشاپ را کامل پاک کردم و بعد فوتوشاپ را تو یه درایو دیگه نصب کردم و خدا رو شکر مشکل حل شد
این مشکل هم به خاطر پلاگینی بود که تو پوشه فوتوشاپ کپی کرده بودم
بازم از همگی ممنون

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ببخشید که تاپیکتون رو دید دیدم.

دقیقا این مشکل زمانی پیش میاد که شما یه فیلتر یا پلاگین رو که ورژنش با ورژن فتوشاپ شما همخونی نداره رو کپی یا نصب کرده باشید.

این ارور داده میشه و با پاک کردن اون پلاگین یا فیلتر این ارور هم از بین میره.

جدیدترین ارسال ها

بالا