فوتر با پر شدن متن صفحه میاد بالا ! ؟؟

سلام خدمت اساتید . جسارتا یه سوال داشتم .. من یه دایو به عنوان فوتر دارم که با position :absulate; و bottom:0; چسبوندمش به پایین صفحه .. ولی مشکلی که هسا اینه که دایو بالایش که متن سایت هست وقتی زیاد میشه میزنه پایین و دایو فوتر به همون نسبت میاد بالا .. margin-botto هم که میدم درست نمیشه .. خوهشا بگین چطور مشکلم حل میشه --؟ این هم تصویر

2a27e83d429f.gif

2- یه سوال دیگه هم دارم .. لطف کنید اینو هم پاسخ بدین .. طبق عکس میخوام مثلا لیستها تا تعداد مشخصی که پر شدند .. به صورت خودکار بره ستون بعدی رو پر کنه !

نه دوست من نشد .. نمیدونم چشه خودم هم css یه ذره بلدم ها .. ولی هر چی میکنم نمیشه .. کد ها رو پیوست میکنم .. چیز زیادی نداره .. خواهشا ببینید ...

http://uploadkon.ir/?file=help_3.zip

آقا جون راستی خواهشا سوال دوم هم آموزش بدین .. خیلی خیلی ممنون

dexted

Active Member
سلام خدمت شما دوست عزیز :)

شخصا به نظر من نباید برای فوتر از position:absolute استفاده کنید چون با زیاد شدن متن یا عناصر خودش کش نمیاد
به همین خاطر هم هست که margin و ... کلا با این حالت هیچ تغییری ایجاد نمی کنن.
شخصا برای خودم این فوتر خیلی وقت ها دردسر ساز بوده ولی به نظرم اگر می دونید که حتما صفحه اونقد مطلب داره که فوتر نیاد بالا به نظرم از خاصیت overflow:hidden;height:auto برای قسمت مطالب یا همون کانتنت صفحه و از clear:both برای فوتر استفاده کنید.
اگر نه راه زیر رو هم امتحان کنید:
برای قسمت کانتنت :
min-height:100%
height:100%
البته در هر دو موارد باید position:absolute برداشته بشه.

در مورد سوال دوم هم تا اونجایی که گشتم راهی که فقط با css2 باشه پیدا نکردم ولی توی css3 یه امکانی هست برای این موارد که البته مثل اینکه در حال حاضر خیلی خوب ساپورت نمیشه ولی شاید سایت زیر کمک بکنه تا حدودی :)
http://css-tricks.com/snippets/css/multiple-columns/

امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم
:rose:

سلام . دوست عزیز + شما کدهای منو نگاه کردین ؟ خواهشا یه نگاه بندازین .. بر حسب نیاز من دقیقا چیزی رو میخوام که ذکر کردم ... تشکر از شما

dexted

Active Member
دوست من
من نگاه کردم کد رو
اگر من بودم فقط عبارت position:absolute رو حذف می کردم.همین
(یعنی علم بنده فقط تا این کار قد میده :green:)

اگر مشکل حل نشد شاید اساتید دیگه بتونن بهتر کمک کنن من هم یاد بگیرم :)

رفیق .. اینجوری مشکل که حل میشه ولی در صورتی که مطلب کم باشه اونوقت دیگه فوتر نمیچسبه پایین !! فوتر هم میاد بالا .

dexted

Active Member
بله من هم گفتم خدمتتون اگر مطلب زیاد باشه این کار خوبه
در غیر این صورت باید اون راه دیگه رو امتحان کنید.
ولی به هر حال بعید میدونم راهی باشه که با همین absolute نتیجه دلخواه رو بگیرین
من چند وقت پیش خیلی زیاد گشتم دنبال راه این مشکل
ولی متاسفانه به مطلب مفیدی که همه جا کاربرد داشته باشه نرسیدم:(

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
شما برای height فرم اصلی بنویس
;min-width:900px

اینجوری حتی اگر محتویات کم باشن باز حداقل اندازه ی فرمت حفظ میشه و صفحه بهم نمیریزه.

اینم سورس:

پیوست ها

• help.rar
    732 بایت · بازدیدها: 4
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا