فهميدن وجود يا نبود EventListener!!!

JavidFlasher

کاربر فعال
سلام دوستان چطور ميشه فهميد كه يك ليسنر در فلشمون موجوده يا نه؟!!

++Hadi++

Active Member
فك كنم يه متدي به اسم haveEventListener هست كه رشته Event و اسم تابع رو از شما مي گيره و يه بولين برمي گردونه كه اگه true بود ، يعني هست و اگه نبود يعني اينكه نيست . البته فك كنم يه بار ازش استفاده كردم .ولي اگه كلا چه رويداد روش باشه و چه نباشه ، رويداد رو رو همه اشيا حذف كني ، اگه داشته باشه و يا نداشته باشه ، كلا حذف مي شه .

armanbm

کاربر VIP
جاوید جان اگه مشکلت حل نشده لطفا بگو این کار رو واسه چی میخوای اینجام بدی؟

armanbm

کاربر VIP
آخه موضوع اینه که تاجایی که من میدونم تمام گوش دادن ها (Listening) رو خود ما اضافه میکنیم. و تا اون ها رو حذ (Remove) نکنیم، اونها در حال گوش دادن هستند. یعنی همیشه اونایی که اضافه کردیم دارن گوش میدن دیگه. اگه از این موضوع میخوای تو خود کد استفاده کنی میتونی یک آرایه داشته باشی و با اضافه کردن listening نشانی از اون رو تو این آرایه هم بنویسی.

JavidFlasher

کاربر فعال
مرسي از شما
مثلا من يه ليسنر رو بعد مدت 1دقيقه با setTimeOutبه فلشم اضافه ميكنم
ميخوام يه تابع بنويسم كه چك كنه ليسنر وجود داره يا نه

mohammadbasri

کاربر فعال
میشه یک متغیر تعریف کرد و با انجام اونت لیستنر یک عدد به متغیر بفرسته
بعد در یک جای دیگه اون متغیر رو چک کنیم ، اگه 0 بود یعنی اونت لیستنر غیر فعاله و اگر بیشتر از 0 یعنی هست.

armanbm

کاربر VIP
اگه میخوای از اجرای کد aadEventListener مطمئن بشی، مینتونی درست قبلش یک trace بزاری.
و اگه به صورت امتحانی (برای رفع خطا) میخوای ببینی تو لحظه ایونتی وجود داره یانه میتونی اون رو حذو کنی، اگه فلشت اررور داد یعنی همچین ایونتی نبوده.
در کل تقریبا مطمئن هستم هرکاری بخوای بکنی بدون اون بهتر میشه انجامش داد. واسه همین پرسیدم.
اگرچه من تابعی بلد نیستم ایونت های فعال رو بگه و تو گوگل هم جستجو کردم چیزی پیدا نکردم؛ اما بنظرم به احتمال زیاد امکانش هست. با این حال توصیه میکنم دوباره به الگوریتمت دقت کنی؛ شاید راه های بهتری هم باشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا