فهرست تگ هاي مشترك بين مرورگر ها رو مي خواستم!!

yafatemeh

Member
سلام
يه راست برم سر اصل مطلب ...از وقتي فايرفاكس اومده و محبوبيت زيادي بين كاربران اينترنتي پيدا كرده...همزمان با اون وجدان من هم به درد اومده... قبلا وقتي سايتي رو طراحي مي كردم مي گفتم بيخيال اپرا.... فقط سايت رو توي اينترنت اكسپلورر چك مي كردم و والسلام...ولي حالا ديگه نمي شه...ديگه تصميم گرفتم كه سايتي كه طراحي مي كنم توي همه ي مرورگر ها جواب بده... :wink:
تا اونجايي كه من فهميدم هر كدوم از اين مرورگرهاي ارجمند قوانين خودشو براي ترجمه ي اچ تي ام ال دارن... اين هم مايه بدبختي :cry: !!!
:neutral: خلاصه اينكه مي خواستم بدونم كسي يه فهرست از تگهايي كه اين 3 تا مرورگر پشتيباني مي كنن نداره؟
يا حداقل راهنمايي براي اينكه اين ليست تگ هايي كه هر مرورگر پشتيباني مي كنه رو پيدا كنم؟
خيلي ممنون :D

Ali_ix

Well-Known Member
خوشحالم کم کم طراحان دارند این نیاز رو حس میکنند !

عرض شود که مرورگرها برای خودشون تگهای اختصاصی خاصی ندارند (به جز بعض موارد در CSS) ... برای اینکه یک سایت درست دیده بشه باید بر اساس استانداردهای وب طراحی بشه ... و در نتیجه اگر سایت استاندارد باشه و در مرورگری اشتباه نمایش داده بشه اون مرورگر مشکل داره !

از طرفی یکی از پراستفاد ترین مروگرها لعنت الله IE هست که بالای 70 درصد ازش استفاده میکنند و متاسفانه به طور ناقص از استانداردهای وب پشتیبانی میکنه ...

و اما بهترین راه حل : برای نمایش صحیح سایت بادی بر اساس استانداردها کدنویسی و طراحی کرد و برای موارد خاص از Hackها یا ترفندهای مخصوص استفاده کرد .

yafatemeh

Member
علی آقا این استاندارد ها رو از کجا می تونم پیدا کنم؟
انگلیسی یا فارسی... مقاله...سایت... درباره ی این استانداردها ی بین المللی و اصول طراحی صفحات وب؟ می تونی راهنماییم کنی؟

FashisT

Active Member
متاسفانه فارسی فعلا چیر خاصی نیست !
اگه آدمهای باتجربه ای مثله تو دست به کار بشند که حداقل همین css رو به فارسی برگردونن منبع خوبی برای فارسی زبان ها میشه!
فعلا
13.gif

yafatemeh

Member
علي آقا خيلي ممنون..
از منابعي كه معرفي كردي متشكرم...اگر باز هم بعدها چيزي پيدا كردي ما پايه ايم... :d
اگر خودم هم چيزي پيدا كردم حتما اينجا معرفيش مي كنم... :)

جدیدترین ارسال ها

بالا