فهرست بها ابنیه 1402

شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که فهرست بها ابنیه چیست؟ چه کاربردی دارد؟ چگونه می توان آن را تهیه کرد؟ اگر در حوزه دفتر فنی مشغول هستید حتما تا به حال به دنبال لینک دانلود فهرست بها ابنیه 1402 و دانلود pdf آخرین نسخه آن گشته‌اید. ما در آکادمی عمران، همواره به روزترین و دقیق ترین فهرست بها ابنیه را در اختیار کاربران خود قرار می دهیم. برای دانلود جدیدترین فهرست بهای ابنیه 1402، می توانید به سایت آکادمی عمران مراجعه نمایید.
فهرست بها ابنیه چیست؟
فهرست بها ابنیه در واقع لیستی از قیمت‌ هر واحد ساخت، اجرا، یا تهیه مصالح مختلف فهرست بها گفته شده که هر ساله توسط سازمان برنامه و بودجه برای رشته‌های مختلف پروژه‌های عمرانی مانند ابنیه و راه منتشر می‌شود.
اولین فهرست بها در سال 1355 برای کارهای ساختمانی و راهسازی منتشر شد و به دنبال آن سازمان برنامه و بودجه برای رشته‌های دیگر نیز این فهرست را تهیه کرد. با استفاده از این فهرست می توان پس از محاسبه مقدار هر فعالیت انجام شده و ضرب بهای واحد فهرست بها مبلغ نهایی آن فعالیت و خدمات را به دست آورد.
شاید از خود بپرسید که سازمان برنامه و بودجه چگونه بهای واحد هر فعالیت را محاسبه کرده و در فهرست بها ردیف‌ها را تنظیم می‌کند؟
در پاسخ باید بگوییم که قیمت هر ردیف فهرست بها وابسته به چهار عامل قیمت مصالح، دستمزد نیروی انسانی، هزینه ابزار و ماشین آلات و حمل و نقل بوده که هر ساله با توجه به تورم و افزایش یا کاهش قیمت‌ها در چهار عامل ذکر شده، بهای هر ردیف تغییر می‌کند.
پس همانطور که گفتیم، در قیمت‌های واحد پایه فهرست بها، هزینه تهیه کل مصالح، ماشین آلات، نیروی انسانی، بارگیری، باراندازی، اتلاف مصالح، تهیه آب، سوخت، تعمیر و استهلاک ماشین آلات برای اجرای صحیح و کامل کارها طبق نقشه و مشخصات آمده است.
 

معرفی وال مش

وال مش، راهکاری نوین برای مهار دیوارهای غیرسازه‌ای و جایگزینی مناسب برای وال پست های فلزی با اجرای سخت است. وال مش، ماهیت مکانیکی و فیزیکی دیوارهای پیرامونی و داخلی ساختمان بتنی و یا ساختمان‌های فلزی را به مراتب بهبود می‌بخشد. با وال مش، دیوار در برابر لرزش‌ها و ارتعاشات ناشی از نیروهای جانبی وارده به سازه به خصوص نیروی زلزله، در امان خواهد بود. دیوار مجهز شده به وال پست مش، در برابر انواع ترک مقاومت می‌کند و علاوه بر تامین ایمنی، بستری مقاوم برای پوشش نهایی دیوار ایجاد می‌کند. پس با وال مش، می‌توانید دیوارهای جداکننده پیرامونی یا داخلی ساختمان خود را به طور همه جانبه تقویت کنید. وال مش و مزایای آن، حتی توسط نهادهای عمرانی (سازمان نظام مهندسی) مورد تایید قرار گرفته است و استفاده از آن به جای وال پست‌های سنتی سنگین وزن، نه تنها محدودیتی ندارد، بلکه در منابعی چون نشریه‌ 714، نشریه819 ، پیوست ششم استاندارد 2800 و... پیشنهاد گردیده است. مجموعه وال پست مش، با علم بر انواع روش‌های مهار یا تقویت و پایدارسازی دیوارهای غیر سازه‌ایی و شناخت رفتار و عملکرد هر کدام از راهکارهای موجود، سیستم وال مش را به عنوان روشی برتر و مقرون به صرفه برای مهار دیوارهای غیرسازه‌ایی موجود در ساختمان معرفی می‌کند و در این زمینه می‌کوشد تا با طراحی، تامین محصولات موردنیاز این سیستم در بالاترین سطح کیفیت و اجرای صحیح سیستم وال مش، کارفرمایان و دیگر عوامل فعال در حوزه‌های عمرانی را با راهکارهای نوین و جایگزین برای روش های سنتی پر هزینه و با اجرای سخت، آشنا کند تا آنها در کنار کنترل و کاهش هزینه‌های ساخت و ساز، ایمنی سازه خود را در برابر کابوس زلزله، تامین کنند.
 

جدیدترین ارسال ها

بالا