فناوري بي سيم قدرت خود را به رخ جهانيان می کشد

Salar

Active Member
سيم هاي منتقل کننده امواج برق و تلفن که سرتاسر بسياري از کشورهاي درحال توسعه و توسعه يافته را به هم پيوند زده است موجب شده تا افراد چه براي انجام کسب و کار و چه براي مصارف شخصي يا آموزشي خود از اين دو موهبت بهره مند شوند. اما تکليف مردم قاره آفريقا و برخي از ديگر نقاط جهان که از اين دو موهبت بهره مند نيستند چيست؟

به گزارش بخش خبر تراشه به نقل از هموطن، Ulwazi يک طرح آموزشي الکترونيک است که به طور مشترک با همکاري دولت آفريقاي جنوبي و شرکت موتورولا به مرحله اجرا درآمده است و هدف از راه اندازي آن برقراري ارتباط به صورت بي سيم است. با استفاده از فناوري بي سيم پرسرعت، دانش آموزان و معلمان 5 مدرسه در سرتا سر آفريقاي جنوبي خواهند توانست تا از طريق وب، ميکروفون و تحته سياه هاي مجازي و بدون نياز به سيم با يکديگر در ارتباط باشند.

در مدارس آفريقاي جنوبي معمولاً يک يا دو معلم به 50 تا 100 دانش آموز تدريس مي کنند. اما اين فناوري جديد به چند مدرسه اجازه مي دهد تا از يک معلم و منبع در آن واحد استفاده کنند و در اين صورت دانش آموزان بيشتري به مطالب آموزشي بيشتري دسترسي مي يابند.

کشورهاي کمتر توسعه يافته با استفاده از فناوري بي سيم خواهند توانست در وقت و هزينه تا ميزان زيادي صرفه جويي کنند چون در اين صورت ديگر لازم نخواهد بود تا زمان و بودجه فراواني را صرف ايجاد زيرساخت هاي مبتني بر کابل هاي ارتباطي زير زميني يا رو زميني نمايند. لذا اين کشورها خواهند توانست با استفاده از تجهيزات شبکه اي بي سيم و تعدادي کامپيوتر امکان دسترسي آسان و کم هزينه اساتيد و دانش آموزان به يکديگر را فراهم آورند.

پل باجين که از دست اندرکاران اين طرح از شرکت موتورولاست مي گويد: با استفاده از اين فن آوري، دانش آموزان مي توانند معلم و تخته سياه را ببينند و خواهند توانست با يکديگر در تعامل باشند. وي مي افزايد: من نامه هايي را از برخي مدارس که اين طرح به صورت آزمايشي در آنها راه اندازي شده دريافت کردم که حاکي از رضايت آنها بود.

کارشناسان معتقدند که اين تنها يک نمونه از قدرت فناوري بي سيم براي پرکردن شکاف ديجيتال در سراسر جهان است که به افراد فقير يا افرادي که در نواحي دور دست زندگي مي کنند اجازه مي دهد تا مانند افراد ثروتمند يا شهرنشين از فناوري هاي جديد بهره مند شوند. فناوري مذکور مرزها را نيز از پشت سر مي گذارد و به افراد امکان مي دهد تا متون، اصوات و فيلمهاي مورد نظر خود را از هر نقطه جهان براي يکديگر ارسال کنند.

مقامات موتورولا مي گويند که اين فناوري چهره بسياري از مناطق روستايي در سراسر آمريکا تغيير داده و امکان دسترسي آسان به جديدترين اطلاعات و تماس با يکديگر را فراهم آورده است.

امروزه فناوري بي سيم تا بدان حد گسترش يافته که حتي قله اورست يعني مرتفع ترين نقطه جهان و بحر ميت که پست ترين نقطه جهان مي باشد را به يکديگر پيوند داده است. اين اميد وجود دارد که فناوري پرسرعت بي سيم به جزئي از زندگي روزمره افراد بشر مبدل گردد.

در حال حاضر با بهبود کيفيت تجهيزات ارتباطي بي سيم سرعت برقراري ارتباط از طريق آنها از 11 مگابايت در ثانيه به 54 مگابايت در ثانيه ارتقا يافته است و انتظار مي رود که تداوم اين روند کيفيت آموزش، مراقبتهاي پزشکي، فعاليتهاي تجاري و بسياري از خدمات روزمره در نقاط دور افتاده جهان را به شدت ارتقا بخشد.
 

a Truth Seeking

Active Member
به نظر من وجود سيم در وسايل ارتباطي يك جور محدوديت براي انجام كارهارو بوجود مي ياره و دست كاربر رو تو خيلي از زمينه ها مي بنده.
 

Salar

Active Member
فناوری بی سیمی خیلی کارا رو راحت میکنه...همین موبایل!
 

جدیدترین ارسال ها

بالا