فلش

سلام
من می خوام بدونم که چطور در محیط disgn ،asp.netفلش وارد کنم می تونم با کد نویسی این کار را بکنم ولی نمی تونم در محیط design این کار را بکنم، ممنون می شم راهنماییم کنید.

nima_dir

Active Member
سلام دوست عزيز
روي toolbox رايت كليك كنيد بعد گزينه choose item و بعد برگه دوم و توي ليست اون گزينه shockwave flash رو تيك بزنيد بعد اكي كنيد بايد اين گزينه به toolbox hqhti ani fhai
ميتونيد توي ديزاين ازش استفاده كنيد

night11

Member
سلام
من می خوام بدونم که چطور در محیط disgn ،asp.netفلش وارد کنم می تونم با کد نویسی این کار را بکنم ولی نمی تونم در محیط design این کار را بکنم، ممنون می شم راهنماییم کنید.

سلام
از این کنترل استفاده کن Flash Control for ASP.NET 2.0

آدرس دانلودش رو میزارم بعد به رفرنس اضافه کن و بقیه ماجرا . . .

http://www.flash-control.net

MDP

Well-Known Member
بهترین منبع واسه ASP - ASP.net چیه؟
مبتدی تا پیشرفته

MCAD/MCSD Training Kit—Developing Web Applications with Microsoft Visual Basic .NET and Microsoft Visual C# .NET

PUBLISHED BY
Microsoft Press

من خیلی قبولش دارم:oops:

سعی کن فارسیش رو نخری چون فارسیش نیاز به ترجمه داره:D

pendesign

Member
دوستان کسی میدونه لینک تایپیک : " تعویض عکس به هنگام Refresh " یک صفحه در asp.net
کجاست ؟

از کامپوننت addRotat استفاده کنین .پایگاه داده را XML انتخاب کنین و فرمت XML شما به صورت زیر باشه

این فایلXMLرا در پروژتونAdd کنین
.یک کامپوننت AddRotator از toolBox به محیط Diesign بیارین
از comboBox ی که میاد NewDatabase را انتخاب کنین.
نوعشو بزارین XML و منبعشو با انتخاب browser همون XML را می زارین
بعد عکسهایی با نامهای Aspnet_ad.jpg و Contoso_ad.jpgرا به پروژتون اضافه می کنین.
تموم شد.

pendesign

Member
متوجه منظورتون شدم ... یه سوالی داشتم ، آیا اینچنین ترفندی برای صفحات Php و یا Html هم هست ؟

m1pfard

Member
اینم یکی دیگه (البته این یکی برای تصاویر لینک هم گذاشته):
http://www.computerhope.com/j18.htm

در کل فکر کنم با اینا شکل کلی کار با تصاویر random دستتون اومده باشه. حالا اینکه اسم و آدرس این تصاویر رو چطور بدین (دستی یا از طریق دیتابیس - مثل xml) و یا با چه زبانی کدها رو بنویسید، بستگی به خودتون داره.

جدیدترین ارسال ها

بالا