Real Genius
New Member
با سلام به دوستان مولتی مدیا بیلدریمن مدتی که با MMB آشنا شدم و کتاب جامع اش رو هم مطالعه کردم و هدف من از کار با مولتی مدیا بیلدر ساخت برنامه های ساده آموزشی برای عرضه در اینترنته (البته برنامه ای که دارای سریال نامبر باشه ) ولی پس از مدتی متوجه شدم که mmb برای این کار مناسب نیست چون هنگام تولید در صورت Embeded کردن فایل حجم محصول نهایی خیلی زیاد میشه و یا از سرعت اجرای برنامه کم میشه و ... و از طرفی در فلش هم میشه فایل EXE ساخت که فلش یک برنامه قدرتمنده با ساپورت قوی از طرف شرکت بزرگ Adobeولی در کل چون من تجربه زیادی با MMB و Flash Cs ندارم به نظر شما (اگه به هر دو آشنایی دارین) برای ساخت برنامه مولتی مدیای که1- منابع زیادی اعم از انیمیشن و عکس و Mp3 لازم داره2- کلیه منابع embedded میشه و منابع در اختیار دیگران قرار نمگیره3- بشه روش پسورد قوی گذاشته بشه 4- اینترفیس و گرافیک باید به صورت حرفه ای و زیبا باشه5- حجم کمی هنگام تولید نهایی ایجاد کنه (مهمترین)6- زیاد به کد نویسی نیاز نداره و زیاد به صورت بصریهو چند تا سوال دیگه (در مورد MMB و فلش) :به نظر شما اصلا برنامه فلش برای این کار مناسبه ؟یادگیری برنامه نویسی کدوم یکی راحت تره ؟