فلش کلیپ های من (حتما ببینید)

roshanaiy

Active Member
عزيزم شما صدا گذاري كاراتون رو تو كدوم استديو انجام مي دين ؟

YTERROR

Active Member
اوه اوه سلام آقا رضا خوبی چه خبرا دوره محمد فخار و بنیامین و .... گذشته شاید این روزا اینا زاید به چشم نیاد ولی اون موغع که بنیامین بود یا گلپسر یا و... تویی ایارن کلیپ نه فلش 98 وجود نداشت نه ..

+ رضا جان تو با خواهرت هم کار می کردی تا جایی که من یادمه و .....

ان شاالله موفق باشید

--------------------------------------------------------------------------------

اوه اوه سلام آقا رضا خوبی چه خبرا دوره محمد فخار و بنیامین و .... گذشته شاید این روزا اینا زاید به چشم نیاد ولی اون موغع که بنیامین بود یا گلپسر یا و... تویی ایارن کلیپ نه فلش 98 وجود نداشت نه ..

+ رضا جان تو با خواهرت هم کار می کردی تا جایی که من یادمه و .....

ان شاالله موفق باشید

آره خوب یادمه - چه خاطرات جالبی بودند . ولی از اونها جز خاطرات چیز دیگه نمونده . از اینها هم چیزی جز خاطره چیزه دیگه ای نمیمونه. همش خوب بود تا وقتی که این نرم افزار لعنتی اومد (دیکامپایلر رو میگم) دیگه کلیپ سازها شوقی برای کلیپ ساختن نداشتن چون کسی دیگه میومد و اون رو تغییر میداد و به نام خودش معرفی میکرد.
عزيزم شما صدا گذاري كاراتون رو تو كدوم استديو انجام مي دين ؟

صدا گزاری رو دادیم تهران .البته بچه های خودمون روش صدا گزاری کردن ولی زیاد خوب در نیومید . الحمد الله آهنگ سازیش به نظر خودمنو عالی شده و لی یه چند مشکل کوچیک هم داشت که گفتن مشکلی نداره.
راستی اگه کسی صدا گزاری قوی میشناسه ( با آهنگ سازی و صدای شخصیت و افکت) خوشحال می شم با هم همکاری کنیم.

آره منو که الان بعد از چند سال می بینید هرز چند گاهی میام اینجا ، یک زمانی من هر ساعت تو ایران کلیپ می چرخیدم ولی آخر چی .... تو این مملکت این چیزها بی ارزشه ... وقتی خودتو میای میکشی به خاطره اینکه فلان کار مشتری خوب بشه و خوب هم میشه ولی به دلیل فرهنگ پایین بعضی از روسا کار تغییر می کنه اونقدر که حتی خجالت میکشی بگی این نمونه کار منه .... آره صحبت سر همین چیزها زیاده و .....زیاده .

YTERROR

Active Member
سلام رضا جان خاطره همیشه زیباست حتی بدش بعد گذشت زمان باز هم تجربه حساب میشه

یادمه شما مشهد بودی هنوز هم مشهد هستید اگه هنوز مقیم مشهد هستی برای یک جایی که میشه گفت مناسبه .... هست از طریق پیام خصوصی توضیح میدم

موفق و پیرو باشید

یادمه شما مشهد بودی هنوز هم مشهد هستید اگه هنوز مقیم مشهد هستی برای یک جایی که میشه گفت مناسبه .... هست از طریق پیام خصوصی توضیح میدم
سلام . جوابتون رو تو پیغام خصوصی دادم. لطفا چک کنید. ممنون.

maryam0o0

New Member
من هنوز کلیپ های شما رو ندیدم اما واقعا شما ر.و تحسین می کنم خیلی جالبه که آدم در 8 یا 9 ماه به ساخت یک فلش بپردازه و خیلی هم سخته و صبر زیادی می خواد
الاان همشو می بینم
فعلا خدانگهدار

سلام وخسته نباشید
من تازه شروع به یادگیری نرم افزار فلش کردم و دنبال نمونه کارهای خوب می گردم تا اونارو مجددا اجرا کنم و ازشون ایده بگیرم.
لطفا راهنمائی کنبد چگونه می توانم به اینگونه فایلها دسترسی پیدا کنم؟

اگه دنبال کلیپ سازی هستید میتونین سایت پرتال اون : ایران کلیپ رو انتخاب کنید
اگر هم دنبال برنامه نویسی اون هستید که موضوع فرق می کنه..

P.A.Y.T.O.N

Active Member
سلام .به نسبت سال كاراتون فوق العادس ... واقعا صبر و تحمل زيادي مي خواد ... كار جديد ندارين؟؟؟

--------------------------------------------------------------------------------

سلام .به نسبت سال كاراتون فوق العادس ... واقعا صبر و تحمل زيادي مي خواد ... كار جديد ندارين؟؟؟
ممنون .
راستیتش خیلی وقته که کلیپ سازی رو کنار گذاشتم ولی دارم جدیدا روی یک کلیپ کار می کنم.

emamyari2

New Member
آقا کسی نمونه کار تبلیغاتی داره
مثلا تبلیغ یک موسسه یا یک کارخونه

جدیدترین ارسال ها

بالا